Psychedelic Halloween – In memory of Space Tribe special set – Mad Maxx / Mad Tribe, Space Cat, Furious, Crazy Astronaut.

A psy scena szomorúan vett búcsút Olli Wisdomtól az október 31-i party várt headlinerétől. Space Tribe a psy közösség legendás és stílus alapító tagjainak egyike. Egyedi stílusa együtt fejlődött a korai goatrance-szel, modernitásba vetett hite folyamatosan a top artistok körében tartotta: húzós grooveok, eufórikus kiállások és energikus felpörgések, acidos időket idéző leadek, a spirtuális minták és Olli sajátos humora alkották a vázát annak az őszinte és nagyon szerethető shownak, mellyel Space Tribe először az Indiai Óceán tengerpartjain rendezett goapartykat, majd a világ legnagyobb psy bulijainak és fesztiváljainak közönségét varázsolta el. A New Wave és Punk gyökerekkel rendelkező előadó néhány nappal új albumának megjelenése előtt hagyott itt bennünket, a gyász pillanatait már akkor áthatotta a hihetetlen szeretet, mellyel zenésztársai és rajongói emlékeztek a Space Tribe Clothing, a Mad Maxxel közös Mad Tribe, az Electric Universeel alapított ESP legendás alkotójára, Olli Wisdom Space Tribe-ra.

A közönség sajnos nem hallhatja a Space Between Atoms bemutatóját, azonban társa és barátja Max Peterson In memory of Space Tribe special set-tel készül: a három órás Mad Tribe – Mad Maxx show néhány Space Tribe himnusszal tiszteleg Olli Wisdom életműve előtt. A három órás fellépés emellett tartalmazni fogja Mad Maxx utaztató mégis feszes fullonjait és Ollival közös projektjük, a Mad Tribe legjobb trackjeit.

A fellépők sorát erősíti az orosz származású Crazy Astronaut / Furious. Kolja nem ismeretlen a hazai közönség előtt: Halásztelek, vagy a legendás 041 – es Psybaba Stage reggelig tartó veretései juthatnak eszünkbe. A zene itt családi tradíció, felmenői az orosz klasszikus zene rajogói és alakítói: zeneszerzés, gitár és fúvós hangszerek, majd a szolid és modern elektronika. Nikolay zenei rajongását a drum and bass indította be, érdekes, hogy a goatrance soha nem hatott rá. A psychedelic vonal az orosz Parasense megjelenésével szippantotta be, innen egyenes út vezetett az exprimentális Furious megalaptásához, majd a Crayz Astronaut létrehozásához.

A Crazy Astronaut egy sokkal kötöttebb, szabályokra hagyatkozó rave zenei alapokra építkező aciddel átitatott fúzió – psytrance és tört ütemek, néhol vokál és az energia, amibe beleremeg a tánctér. A Crazy Astronaut könnyebben érthető tánczene, míg a Furious a kísérletezés, és a mélység terepe. Mielőtt feljön a nap teljes testtel mártózunk a sötétségben, ahonnan a magastempós rave-val átitatott Hitech mutat kiutat.

Az Isratrance rajongói sem maradnak headliner nélkül: Avi Space Cat a HOMmega Records első vonalas fellépője, egy máig aktív legenda a korai évekből. A nevéhez 14 album köthető, számos sikeres kollaboráció közül kimelkednek az Infected Mushroom-mal és Astrix-al közös számok.

A helyi erők képviseletében a goa.hu dj-i, Beyond/Boohna, Danger, Yury majd Oleg és Toge lépnek színpadra. A decoról a Public Beta Wear – Public Beta Deco gondoskodik!

Lineup:

Mad Tribe – Tip Records – UK I ES
Mad Maxx – United Beats Records I ES
Furious – how2make I RUS
Crazy Astronaut – how2make I RUS
Spce Cat – HOMmega Records I ISR
Beyond/ Boohna vs Dj Danger vs Dj Yury – Stereo Society I Rf-crew I goa.hu
Oleg vs Toge – Solar Unieted Natives I Entarrec I goa.hu

Deco – Public Beta Deco I Public Beta Wear
Helyszín – Cinema Hall Budapest
Jegyek – bit.ly/Psychedelic-Halloween-Tickets
Facebook – https://www.facebook.com/events/824298721557816