A legendás DJ Mag szokásos “normál” top100-as listája mellett idén is összeállította az Alternative Top100 DJs listát, mely a techno és house DJ-ket hivatott felvonultatni.

  Kihirdették a 2021-es DJ Mag-szavazás végeredményét

Ez természetesen érthető, hiszen szükség van egy olyan szakmai listára, melynek hitelessége nem kérdőjeleződik meg azáltal, hogy a közönségszavazatokat lobbik és menedzsmentóriások, hatalmas összegeket megmozgató munkájával megszerző EDM, mainstream előadók uralják. Bár egy-két helyezést elnézve azért így is vannak kétségeink… A listát a DJ Mag az aktuális techno és house világ kiválasztott szervezői és a Beatport bevonásával, abszolút szakmai szempontok figyelembe vételével alakítja ki.

A 2020-as eredményekhez képest túl sok változtatás nem történt az élmezőnyben, idén is pont ugyanaz a három DJ végzett az élen, akik egy évvel korábban is.

1. Charlotte de Witte
2. Carl Cox
3. Claptone
4. Peggy Gou
5. Boris Brejcha
6. Amelie Lens
7. Jamie Jones
8. Nina Kraviz
9. Adam Beyer
10. Nora en Pure

Külön öröm számunkra, hogy hazánk nemzetközi szinten legmagasabban jegyzett előadója, Jay Lumen idén is befért a legjobb 100 közé. Ezúttal a 64. helyen végzett, amihez ezúton is gratulálunk!

A teljes listát ITT tudjátok végigböngészni.