Denes Toth nem lehet ismeretlen a magyar közönség számára, hiszen a felvidéki DJ és producer rendszeres fellépője a legnagyobb hazai fesztiváloknak; így a B my Lake, a Sziget, vagy a Balaton Sound fesztivaloknak. De nem kevesebb sikerrel tudhatja maga mögött az óriásit dobó nyári Solomun bulit is, valamint az Adriatique-os ill. Hernan Cattaneo-s Sun&Soda bulikat az Akváriumban, illetve a Balaton Pikniket is. 

Azonban a hazai fellépések csupán egy részét képezik Dénes munkásságának, hiszen a Moody sorozat alapítójaként kiemelkedő alakja a szlovák elektronikus zenei szcénának, aki mindemellett Csehországba is rendszeresen jár fellépni. 

Nos, Denes Toth mindezek tetejébe jelentkezik egy vadonatúj EP-vel, amelyre már közel egy évvel ezelőtt elég erős feedback-et adott Undercatt egy Twitch demo session keretében, amely kiadvány egyébként a Mono.Noise kiadónál fog megjelenni. A Mono.Noise-ról tudni kell, hogy olyan nem annyira elhanyagolható house ikonok jelennek meg rajta, mint Martin Eyerer, Erly Tepshi, Tony Casanova, Naeiiv, Guzy, és így tovább.

Az EP-n két szám lesz található, amelynek egyike a címadó Impulz, a másik pedig a Globus, amelyeket a megjelenés előtt már olyanok szupportáltak, mint Super Flu, James Zabiela, GUZY, Bebetta, Marco Faraone.

Denes Toth ezáltal pedig tovább pörög a melodic techno és house világában, akire mi is büszkék lehetünk, s akinek Impulz című kiadványát alább lehet meghallgatni:

Beatport: https://www.beatport.com/release/impulz/3503883