Magyarország fesztiválnagyhatalom és a Sziget mellett Ozora a másik, ami rögtön beugrik a külföldieknek, ha meghallják azt, hogy honnan jöttünk. A Dádpusztán megrendezett egy hetes seregszemle nem csak a goáról szól. Rengeteg különleges zenei programmal csábít. Itt járt először hazánkban a techno slágereket hangszerekkel előadó MEUTE, de James Holden és Jeff Mills is megfordult már a tolnai megyei paradicsomban egy különleges live act fellépés alkalmából. Itt a techno rajongói is folyamatos elfoglaltságot találhatnak maguknak.

A pandémia miatt elmaradt a 2020-es 2021-es esemény. Remélhetőleg jövőre már a legnagyobb fesztiválokat is meg lehet rendezni. A szervezők tegnap jelentették be a jövő évi fellépők első adagját. A listát végigböngészve nem csak a pszichedelikus irányzatok kedvelői csettinthetnek elégedetten.

A jegyek értékesítése már megkezdődött, a szervezők minden hónapban 500-500 jegyet tesznek elérhetővé az első körben. A bérletek árának kifizetése két részletben történik és összesen 185 euróba fognak kerülni, míg a helyszínen 220 eurót kell lecsengetni a pénztárban. Ami igen jó deal annak függvényében, hogy a rendezvény egy héten át tart és ételt és italt is behozhatsz magaddal.