Nehéz megfelelni a közönségnek. Ha csontig lerágott, Magyarországra szinte már hazajáró előadókat hívnak meg a szervezők, akkor az a baj. Ha pedig ismeretlen, feltörekvő neveket, akkor meg az a baj. A különbség  csupán annyi, hogy az első opció esetén nagyobb eséllyel lesz tele a kassza, míg a második esetben leginkább csak a legelvakultabb zenerajongók váltják meg a jegyet. Nagyon nehéz megtalálni az arany középutat.

A Be Massive csapata már sokszor meglépte az utóbbit. Olyan feltörekvő neveket hívtak el hazánkba először zenélni, mint például Sam Paganini, Charlotte de Witte vagy éppen Innellea. A sor pedig november 13-án tovább folytatódik. Igaz a fenti megállapítás csak részben igaz, mivel az est főszereplője, Yubik már zenélt egyszer a Toldiban, még 2019-ben.

A Be Massive tizennyolcadik születésnapjának második állomásának főszereplője ugyanakkor ezer szállal kötődik az afterlife-os kollágájához. Érdekesség, hogy Innellea korábbi formációban Yubik és Innellea csapattagok voltak. Nemcsak gyerekkoruk óta barátok de rendszeresen közösen stúdióznak és jövőre startol az Innellea & Yubik Back to back Project. De ez alkalommal még szólóban hallható!

Yubik tehát első alkalommal érkezik Magyarországra, bár már korábban is bemutatkozhatott volna a hazai közönség előtt, ha a járvány nem tesz keresztbe a keszthelyi Electric Garden szervezőinek. A német származású DJ/producer zeneileg korán elrugaszkodott a kitaposott úttól. Varázslatos és vagány, nyers, vad és legfőképpen ellenállhatatlanul táncolható hangzásával könnyedén lépi át a határokat. Akár a stúdióban, akár a klubban van, kitartóan folytatja útját a határok állandó feszegetésével/új terepek felderítésével az elektronikus zene térképén. És ez csak a kezdet.

  „Egy ilyen színes közönség mindig tele van meglepetésekkel” – interjú a Bloom Bár fékezhetetlen tulajával

A rendezvénynek a keszthelyi Bloom Bar fog helyszínt adni, ami az elmúlt években a Balaton partjának legjelentősebb underground elektronikus zenei bázisává nőtte ki magát. A belépőjegyek 3500 ft-ba fognak kerülni. Yubik mellett Metha, Smilo és VonChris is a lemezjátszók mögé fog állni november 13-án.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1227791147719763