Idén már második alkalommal kellett elhalasztani az O.Z.O.R.A. fesztivált. Ugyanakkor régóta érlelődött már a gondolat egy másik eseményről. Ha nem is egy egész hétről – mint O.Z.O.R.A esetén – legalább csak néhány napról, mely idő alatt újra megtelhettek a mezők az idevágyókkal. Más, mégis hasonló volt ez a hétvége, az eddigi rendezvények szellemiségét megőrizve egy új élmény várt az idelátogatókra. Élettel teltek meg az ismert helyszínek, a Dóm, a Sárkányfészek és a Főzőliget.

A DAAD Gathering minden tekintetben jelesre vizsgázott, számunkra ez volt az év csúcspontja, pedig igen csak sűrűn alakult a nyári fesztiválnaptár. Nagyon várjuk már a folytatást, főleg annak tükrében, hogy a szervezők tegnap bejelentették a 2022-es DAAD Gathering első fellépőinek nevét.

Elégedetten dörzsölhetjük a tenyerünket, hiszen a techno rajongói igen csak el lesznek kényeztetve. Itt lesz Planetary Assault System (alias Luke Slater), DVS1 és Victor Ruiz. Erol Alkan személyéért pedig külön piros pont jár, az angol electro DJ/prodcuer neve már lassan 20 éve kiemelt helyet foglal el a kívánságlistámon, most végre lesz alkalom élőben is meghallgatni őt.

Izgalmasnak ígérkezik Be Svendsen előadása is, aki az elektronikus zenét vegyíti a keleti hangzás elemeivel, produkcióját a Cercle egyik adásában is bemutatta már. Hasonló hangzásvilágra számíthatunk Red Axes, Hugo Kant és Islandman előadásában is.

Végül de nem utolsósorban itt lesz Kristian Beyer és Frank Wiedemann house mágus duója, vagyis az Ame.

Esemény: https://www.facebook.com/events/2018362974990502

Ha lemaradtál volna az idei eseményről, de kíváncsi vagy, hogy milyen volt akkor csekkold le a 10 perces aftermovie-t! Minden másodpercért megéri.