Hogy mi a tökéletes buli titka? Jó fellépők egy hangulatos helyszínen, kristálytiszta hang és kellően lelkes közönség. November 26-án mindegyik kritérium teljesülni fog. Lássuk csak, hogy miről is lesz pontosan szó.

Andras Bader és Zvezda Beta neve azt hiszem senki előtt nem szorul bemutatása. Évtizedek óta a budapesti éjszaka meghatározó szereplői. A lemezlovasok azon ritka táborához tartoznak, akik hosszú évek alatt egyenletes szintet produkálnak. Ennek egyik legfőbb oka, hogy mindig is önazonosak maradtak. Nem érdekli őket semmilyen trend, soha nem ültek fel a hype-vonatra, mindig csak azt játsszák, ami nekik teszik. És ha történetesen kiváló ízléssel áldotta meg őket a sors, akkor ebből már csak jó sülhet ki. Hát még ha egyszerre zenélnek! Pedig két különböző személyiségről van szó, mégis remekül megértik egymást a pult mögött. Ismerik egymás minden rezdülését. Pont ezért működik kettejük között ilyen jól a kémia.

Ezúttal viszont egy harmadik is csatlakozni fog hozzájuk a pult mögött DJ Josko – született Giorgio Gatti személyében, aki hosszú évek óta az Ozora fesztivál Dome színpadának szervezője, erős szálakkal kötődik Magyarországhoz, rengeteg ország számtalan fesztiválján és klubjában megfordult már Japántól Angliáig.

Az a.b.solute (alias Andris.Béla 🙂 rendezvényeinek a budapesti underground egyik legújabb ékköve, az Edith fog otthont adni. A klub helyszínét már sokan jól ismerhetik, hiszen itt működött hosszú éveken keresztül a száz évvel ezelőtti Párizs cigarettafüstös és rúzsfoltos hangulatát árasztó Piaf Klub. A hely újra kinyitott és Edith néven őrzi tovább az elődök szellemiségét. Sőt mondhatni még jobb lett, legalábbis zenei vonalon mindenképp hiszen a hajnali zongoraszó helyett ezúttal feszes house ütemek fogják elárasztani a pince rejtelmes félhomályát. Érkezz korán, ugyanis sajnos csak reggel 4-ig lehet nyitva a hely. És ez tényleg az a buli lesz, ahol mindenki zárásig marad és ráadásért könyörög. Légy részese te is ennek a csodának! Belépő: 1500 Ft, dresscode: védettségi igazolás.

Esemény: https://www.facebook.com/events/259199839399292