A Raveyard koncepciója évek óta sajátos hatással mutatkozik meg a budapesti éjszakában, hiszen a Dürer Kert falai közül indult techno-sorozat elsősorban olyan előadókra koncentrál, akik az A-lista kapujában állnak, akikre érdemes figyelni a technón belül, és akik lehetőleg még nem jártak Magyarországon.

Ennek szellemében most pénteken, vagyis november 19-én a francia újgenerációs, a punk és a metal zenék hatásait magában hordozó kíméletlen industrial techno képviselői közül rögtön két előadót is vendégül látnak, akik mindketten első ízben fognak Magyarországra érkezni.

Az egyik előadó a RAW legígéretesebb előadói közül érkezik (amely ügynökséggel egyébként a kezdetek óta dolgozik a Raveyard és ők is hozták el tőlük eddig a legtöbb előadót), aki nem más, mint NN, akinek eklektikus, több műfajt is ötvöző hangzása lefedi a techno, a noise, a tört ütemek, valamint az EBM világát, és aki nem lehet ismeretlen az új és izgalmas hangzást kedvelő réverek számára, hiszen nem kisebb kiadóknál jelent már meg, mint a Tommy Four Seven által vezetett 47, az ARTS, vagy éppen a Pls.Uk. 

Ha pedig van ötvözete a technónak, az EBM-nek és a metalnak (márpedig nagyon is van), akkor annak az est másik külföldi vendége, Istigkeit az egyik legeklatánsabb példája, aki a franciaországi Lyon legelvetemültebb láncoktól csörgő, bőrszíjas bulijait viszi a hátán (Az Angel Karellel közösen vitt No Gender, vagy épp a 23:59), és a nevét viselő Istigkeit Recordsnál olyan széles spektrumban jelentet meg teljesen valószínűtlen kiadványokat a legkülönfélébb előadóktól, hogy annak csak utána nézni érdemes.

Természetesen nem marad a buli hazai szupport nélkül sem, amelyről a Raveyard két rezidense, Dr. Zoidberg és Man + Machine, valamint az Exiles kiadónál nemrég megjelent, a hazai industrial és EBM szcéna egyik legifjabb képviselője, Ritual Abuse fognak gondoskodni. Némi érdekesség, hogy nemrég Man + Machine éppen Istigkeit kiadójánál jelentette meg első kiadói release-ét, szóval egy nagyon erős és masszív együtt állás lesz az Arzenál klubtermében

Esemény: https://www.facebook.com/events/413185840378873
Jegyek: tixa.hu/Raveyard-NN-Istigkeit