2011-ben új fogalom ütötte fel fejét a nemzetközi partyéletben. A Boiler Room foteldiszkója hétről hétre nézők és hallgatók ezreit ülteti a számítógép monitora elé, hogy a Berlintől Los Angelesig, a földkerekség mintegy féltucat pontján berendezett stúdióban egyszerre két érzékszervünkkel is élvezhetjük a dj-k játékát. Bár a Cercle nagyon hasít, a Boiler Room még mindig az egyik legnépszerűbb brand az elektronikus zenei szcénában.

Rengeteg különleges fellépőt és rendezvényt ismerhettünk meg általa. A Boiler Room adása korábban már kétszer is ellátogatott Budapesre. Először 2017. januárjában, amire amúgy pár óra alatt elfogytak a jegyek. Akkor Route 8, S. Olbricht, Imre Kiss, Snow Bone volt az esemény főszereplője.

2020-ban újra az Akvárium Klub biztosította a helyszínt, ahol Aiwa, Club Fitness, DJ Seinfeld, Hodge b2b Mor Elian, Minor Science, Nyxa, Tom Trago, Willow és Yinna állt a lemezjátszók mögé.

A Boiler Room nemrégiben ünnepelte fennállásának tíz éves évfordulóját és a brand egy tulajdonosváltáson is átesett az elmúlt hónapokban. A harmadik budapesti adás helyszínkét ezúttal a nemrégiben megnyitott Turbina Kulturális Központ fogja biztosítani. A Miller támogatásával megvalósított esemény december 1-én, 20.00 és 01.00 között kerül megrendezésre, ezúttal csupa hazai főszereplő részvételével: Route 8, Lau, Gnork és Alexndr  fogja pörgetni a lemezeket.

A buli ingyenes lesz, viszont regisztrációhoz kötött!
Esemény: https://www.facebook.com/events/4281288565327836