A Kappa Futur szervezői bejelentették, hogy 2022. július 1-jén, 2-án és 3-án már egy három napos fesztivállal fognak visszatérni!

Az észak-olaszországi Torinóban megrendezett – korábban két napos – eseményre a koronavírus-járvány miatt az elmúlt két évben nem kerülhetett sor. Bár a fellépők kilétét egyelőre még homály fedi, a korábbi évek alapján arra számítunk, hogy a kortárs techno legnépszerűbb alakjai fognak fellépni az ikonikus Parco Dora monumentális oszlopai alatt.

Két éves szünet után végre készen állunk a visszatérésre, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy újabb nappal bővíthetjük a programot, Ez ajándék a közönségünknek, akik támogattak minket ebben a nehéz időszakban. Hosszabb lesz a fesztivál, nagyobb közönségnek – célunk, hogy 90 000 embert fogadjunk a helyszínen, akiknek 40%-a reményeink szerint külföldről érkezik” – mondta Maurizio Vitale Jr., a Kappa Futur mögött álló Movement Entertainment vezérigazgatója és társalapítója. 2019-ben az eladott jegyek 32%-át külföldi technofanatikusok vásárolták meg.

A Kappa Futur helyszínét Európa egyik leglátványosabb városi helyszíneként tartják számon – az egykori ipari komplexumot hatalmas városi parkká alakították, ami 2012-ben elnyerte a Nemzetközi Építészeti Díjat és 2017-ben az Európai Kert Díjat.

Forrás: [DJ Mag]