A britek nem hagyják cserben a kisgyerekes szülőket. Számos olyan bulit rendeznek ugyanis a szigetországban, ami direkt az egészen fiatal korosztályt veszi célközönségül. De nem Halász Jutka vagy az Alma együttes zenéi fognak szólni, hanem rave, house, techno, soul, disco és funk is felcsendül. A Big Fish Little Fish által szervezett családbarát bulik Coventry, Cardiff, Edinburgh, Birmingham és London városában fognak lezajlani.

A szappanbuborékokkal, hóhabbal és konfettiágyúkkal felszerelt táncparkett mellett van egy bár a felnőtt kísérők számára, az egészen pici babák részére pedig puha szőnyegekkel és párnákkal borított védett területeket is kialakítanak. A maximális élményt klub világítás és vizuális effektek fogják biztosítani és lesznek kézműves foglalkozások is.

Az általában 14-16.30 óra között megrendezésre kerülő bulikon minden szülőt és 0-8 korú gyerekét szívesen látják. A jegyek egyébként 9 (gyerekek), illetve 13 (szülők) fontba kerülnek. Bővebb infó: ITT.

A helyzet komolyságát jelzi, hogy a legendás londoni klub, a Fabric biztosítja az egyik helyszínt. Hihetetlennek tűnik? Íme a bizonyíték: