Gőzerővel pörög az őszi-téli klubszezonban az Arzenál! A budapesti underground közösség egyik legfontosabb bástyája 2019-ben nyitotta meg kapuit. Azóta a hazai és nemzetközi techno színtér számos jeles képviselője megfordult a korábban fegyvergyárként működő ipari komplexum falai között.

December 11-én eredetileg a kortárs techno egyik legkiemelkedőbb alakja, Oscar Mulero érkezett volna. A spanyol Polegroup kiadó feje azonban turnéjának számos állomását, így a budapesti fellépését is lemondta.

Az Arzenál így sem marad zene nélkül. Spanyol veterán helyett azonban egy ifjú titán fog érkezni Nico Moreno személyében. Húsz évesen kezdett el saját zenéket írni. Szerzeményeit egyből felkarolták a pályatársak, munkáit Rebekah, Perc, vagy éppen az SHDW & Obscure Shape is előszeretettel pörgette. Nico Moreno első zenéje 2017-ben jelent meg a Raven Sigh gondozásában, 2019-ben – Axel Picodot és Ruben Hassid társaságában – megalapította saját kiadóját,a Blvckplvgue-t.

A francia újhullámos techno egyik legjelesebb képviselője imádja a gyors, kemény industrial hangzást, amely táncoltatva csapja arcon a hallgatót. Sszettjei – melyekbe mindig csempész kiadatlan zenéket – könnyedén a 160bpm sávban érnek véget.

A járványügyi helyzet ellenére is igazán sűrű a naptára, novemberben Európa négy országában, összesen kilenc fellépést vállalt. A hazai közönség számára sem lesz ismeretlen, hiszen idén és tavaly is fellépett a tárnoki Katlan Fesztiválon. Akárcsak Man + Machine, akinek nevéhez fűződik az idei Katlan egyik legemlékezetesebb szettje. December 11-én pedig ő lesz az, aki Nico Moreno szettje után fogja fenntartani a megfelelő energiaszintet. Az estét Benke nyitja, majd Detective Kelly zenél, a reggeli zárásért pedig 3EN fog gondoskodni.

Az early bird jegyeket pillanatok alatt elkapkodták, a belépőket 4000 ft-ért tudjátok beszerezni, ennyibe fog kerülni a helyszínen is:

Jegyek: https://oneticket.hu/nico-moreno-arzenal-211211
Esemény: https://www.facebook.com/events/1273155936442326