Idén új hazai divatmárka jelent meg a piacon. A KUM az elektronikus zenei közösséget célozza meg. ÉS azokat, akiknek nem csak az fontos, hogy mit hordanak, hanem ugyanolyan fontos számukra a környezet, az etikus ruhakészítés.

Ha a KUM cuccaiban indulsz el bulizni nem kell azon aggódnod, hogy a vasárnapi afterről hétfőn miben menj dolgozni, hiszen bárhol viselhetőek.

  KUM - Új hazai divatmárka indul a zene és az újrahasznosítás jegyében

Az ünnepek közeledtével megérkezett a KUM új pulcsija is, ami a karácsonyi csúnya pulcsik mintájára készült. Giccses karácsonyi üzenetek helyett azonban sajátos választ ad, amit minden bulizó fiatal a magáénak érezhet.

Ha a karácsony közeledtével még nem tudod mivel lepd meg a barátaidat és szeretteidet, akkor a KUM új pulcsija tökéletes választás lehet. Ha ezt viseled, akkor egyszerre élheted át a nonstop pörgés és az ünnepek meghitt hangulatát.

A „Let it snow” kollekció a kétféle színben kapható pulcsik mellett pólóban is elérhető. A Primate.hu pedig olvasói jelentős kedvezménnyel juthatnak hozzá a KUM ruháihoz. Rendelésnél 15% kedvezményt kapsz, ehhez nem kell mást tenned, mint felhasználni a PRIMATE15 kuponkódot.

A kedvenc karácsonyi pulcsid ezen a linken érhető el: https://kleidung.hu/shop/