November végén újra megtelt élettel egy legendás budapesti partyhelyszín. Az Orfeum korábbban számos emlékezetes buli helyszínéül szolgált és a Corinthia Hotel alagsora sokéves szünet után nyit újra az elektronikus zene irányában. A Cream Of Sounds és az Artessa Music csapatának összefogásából létrejövő „Together” bulik célja, hogy összefogja a hazai house szcéna szereplőit, akik időről időre összegyűlnek egy szombat esti szeánszra és leteszik a tiszteletüket a stílus hazai nagyágyúi mellett.

Az első buli sikerén felbuzdulva nem kell sokat várni a folytatásra. A decemberi 18-i buli alkalmából egy kicsit mélyebb vizekre eveznek a srácok. Ebben pedig hazánk egyik legrégebbi dj párosa lesz a segítségünkre. A Secret Factory több, mint 20 éve biztos pont hazánk elektronikus zenei térképén. Egészen fiatalon kezdték, 2001-ben már saját rezindenciájuk volt a soproni Fless Club-ban (Peter Makto & Gabor Kraft társaságában). Ekkor indították útjának saját rendezvénysorozatukat. A Secret Fusion azóta is töretlenül működik, az elmúlt két évtizedben számos hazai és nemzetközi előadó fordult meg Sopronban, elég csak Robag Wruhme, Jennifer Cardini, Toto Chiavetta, Richard Dorfmeister, Nakadia, vagy éppen Marco Bailey nevét megemlíteni. Közben bejárták az országot is, a legnagyobb fesztiváljaink (Sziget, Balaton Sound, B My Lake, VOLT Fesztivál, DAAD Gathering stb.) állandó fellépőinek számítanak. Az igazán nagy durranás azonban csak ezután jött, 2019-ben megalapították saját kiadójukat, miközben ő maguk is elmélyültek a zenekészítés rejtelmeiben, mely során moduláris szintetizátorokat hívnak segítségül. A befektetett munka gyümölcse hamar megtérülni látszik. A Secret Fusion Records megjelenéseit egyre több nemzetközi előadó viszi magával a fellépésekre. A Secret Factory-nak az elmúlt 20 évben sikerült meghódítani Magyarországot,  mostanra pedig már betörtek a nemzetközi piacra is. És, hogy mi a siker titka? Egyrészt az, hogy nagyon jól kiegészítik egymást a pultban, ismerik egymás minden rezzenését. A legkülönösebb érzékkel válogatják a zenéket, erről a soproni közönség is tudna mesélni. Számos olyan szerzemény lett náluk partyhimnusz, amit senki mástól nem lehetett hallani.

Jövő szombaton a “Together” rendezvények egyik fő mozgatórugója, TOBAK is a lemezjátszók mögé áll. Az Artessa Music vezetője ritkán látott sebességgel száguld zenei karrierje megvalósításában (lehet, hogy az autóversenyző múltjának köszönhetően ? ) ennek ékes példája az idei ARTBAT bulin játszott warm up szettje is. A kiadója mellett olyan nemzetközi sztárok tették le az elmúlt években a voksukat mint Rafael Cerato, Kapibara, Oluhle vagy éppen Andre Sobota és a sor még csak most nyílt, ki tudja hol áll meg.

A megfelelő fel- illetve levezetésért ezúttal a Cream of Sounds felel. 23 órakor kezd Bæcker & Donald Sikur felejthetetlen párosa, 4:30-tól pedig Kornwall és SLP passzolgat egymásnak egészen a 6 órás zárásig!

A normál elővételes jegyek ára 2500 ft, míg a helyszínen 3000 ft-ot kell majd fizetni. Tanulva az előző eseményből, ezúttal bankkártyás fizetésre is lesz lehetőség a bejáratnál és a fénytechnika terén is nagy fejlődést ígérnek a szervezők. Az Orfeum tökéletes helyszíne lesz az estének, ruhatárral és két különálló VIP részleggel, ahova itt tudtok asztalt foglalni: https://oneticket.hu/together-secret-factory-211218

Esemény: https://www.facebook.com/events/608282113780294