Deborah de Luca megítélése enyhén szólva is kétes és akkor még finoman is fogalmaztunk. A techno zenei színtér nehézbombázóját vagy nagyon imádják (bizonyíték erre a rengeteg teltházas fellépése), vagy nagyon utálják.

A 41 éves djane a business techno nápolyi nagykövete hihetetlen nézettségeket produkál a dél-olasz metropolisz ikonikus pontjain rögzített szettjeivel. A Gomorra című sorozatból jól ismert Scampia negyedben felvett mixét több mint öt millióan, a Napoli ikonikus játékosáról, Diego Armando Maradona-ról elkeresztelt stadionban elkövetett mixét pedig már lassan kétmillión látták a Youtube-on. Ez utóbbi szett 70. percétől egyébként egy magyar producer, Belocca egyik szerzeménye is felcsendül. Érdekesség egyébként, hogy Deborah de Luca Cercle szettje is egy hazai producer munkájával kezdődik.

Ennyi bevezető után pedig rá is térhetünk a tárgyra. Deborah de Luca tegnapelőtti ámokfutását a Facebookon ugyanis nem igazán tudjuk mire vélni. Afelől persze semmi kétségünk ne legyen, hogy Deborah de Luca elsősorban a dekoratív külsejének köszönheti a sikereit. Rajongói pedig végre fellélegezhetnek: Deborah De Luca ugyanis a Facebookon jelentette be, hogy szingli. Igaz nem a lassan két és fél millió (!!) követővel rendelkező FB oldalán, hanem a privát profilján, de azért ez mégis olyan dolog, amit átlagos földi haladó inkább privát környezetben szokott kibeszélni, nem pedig a nyilvánosság előtt.

Deborah De Luca szorgosan kommentelt a bejegyzés alá, így megtudhatjuk azt is, hogy mi mindent kapott korábban a kedvesétől, amitől most megszabadulna. Egy motorkerékpártól kezdve egy 70-es évek beli zenedobobozon át egészen a januári full inkluzív nyaralásig a Maldív-szigeteken.