Idén újra lesz “zaj” a győri adventi vásárban! Mint ahogy az elmúlt 8 évben, ismét a jó szándék vezérli a szervezőket és azt teszik, amiben még mindig nagyon jók: TECHNO-val hozzák össze a jó népet a győri Adventi vásárban.

A már több, mint 20 éve elindított The Etiket sorozat volt hazánkban az első elektronikus zenei rendezvény, amelyik kiállt a gyermekek mellett és adományozásra invitált mindenkit a TECHNO erejével.

Ahogy eddig is, a veleszületetten sérült kisgyerekek gyógyítását és rehabilitációját segítő Gézengúz Alapítvány-nak szerveznek jótékonysági gyűjtést az adventi vásár SOUPER faházában, az óriáskerék mellett a Dunakapu téren.

Erre a példamutató estére fúzionál a The Etiket és a Souper csapata, hogy megmozgassa a jó szándékot, és egy jó hangulatú zenés-táncos közjótettre invitáljon mindenkit a győri adventi vásárba december 18-án szombaton 19:00h-21:00h-ig.

Mint az elmúlt években, most is minden adományozó vendég lesz egy forralt borra, amit külön erre az alkalomra készített speckó bögrében kap majd a kezébe.

A szervezők mindenkit várnak szeretettel és sok techno-val!

★ Sikztah X Souper Krú ★

Esemény: https://www.facebook.com/events/323008603002871