Jay Lumen Voyager albumát idén jelentette meg és olyan nevek támogatják és játsszák, mint Carl Cox, Enrico Sangiuliano, Adam Beyer, Charlotte De Witte, Monika Kruse, Sam Paganini, Ilario Alicante, Marco Faraone, és még hosszan sorolhatnánk.  A nagylemezről 5 dal is a Beatport Top10-ében végezte különböző stílusokban, melyek korábban már single formájában is elérhetők voltak. Az albumhoz kapcsolódó turné keretein belül Jay számtalan országban megfordult. Játszott többek között Angliában, Szerbiában, Németországban 5 helyszínen is, Belgiumban, Svédországban, stb.

Jay Lumen idén sem ült a babérjain. 15 számos Voyager albuma az év második felében jelent meg, melyről az előzetesen az albumról kimásolt kislemezekkel együtt 5 dal is a Beatport Top10-ében landolt. Így összesen 9 dal is toplistásként volt jegyezhető. A nagylemez „Aura” című dala pedig immár meghaladta a félmillió lejátszást Spotify-on, tehát Jay jó úton halad, hogy meglegyen a következő 1 millió lejátszást meghaladó dala. (Megjegyzés: korábbi, Asteroid című dala a 2 milliós lejátszás felé halad.)

Az LP-t óriási média visszhang övezte. Dicsérte a Mixmag, a DJ Mag, A német FAZE magazin. Interjút készített Jay-el a brazil Mixmag, mely egyébként a hét legolvasottabb publikációja lett, a los angelesi 6AM, a DJ Mag Latam, a DJ Mag Russia, az Electronic Groove, a Play BPM, a House Mag, ezen felül több, mint 30 nemzetközi magazin és elektronikuszenei média.

Az albumot számtalan jelentős előadó pörgeti és illette dicsérő szavakkal.
Talán Adam Beyer fogalmazta meg legbővebben és találóbban, amit az albumról mondani lehet.

„A very accomplished album, showcasing all the talents of Mr. Lumen, well done!”

Azaz

„Egy nagyon jól sikerült album, amely megmutatja Mr. Lumen minden tehetségét. Szép munka!”

 

Ugyanakkor Enrico Sangiuliano is elismerését felyezte ki, akárcsak Monika Kruse, Charlotte De Witte, Lilly Palmer, Sam Paganini, de játssza az album dalait Carl Cox, Marco Faraone, Ilario Licante, Flug, stb.

Jay Lumen turnéja is nagylángon égett és folytatódik továbbra is. Németországban, Frankfurtban már 2 héttel a buli előtt minden jegy elkelt, akárcsak Kölnben a Bootshaus estjén. Játszott emellett többek között Angliában, Horvátországban, Bulgáriában, Svédországban, Belgiumban, Szerbiában, Csehországban és Törökországban.

Itt belenézhetsz Jay frankfurti bulijába:

https://www.facebook.com/watch/?v=1256287358180695

Itt pedig Kölnben játszik a Bootshaus világhírű pultjában:

https://www.facebook.com/watch/?v=282465820554702

Jay Lumen az alábbi szavakat fűzte az említettekhez:

„Fantasztikus érzés, hogy egy kis szabadságot, felszabadultságot vihetek a világ szegleteibe, ezekben a nehéz időkben. Boldogsággal tölt el, amikor mosolyt látok az arcokon. Ezért is örülök, hogy a turném során ennyi helyre eljuthatok. Az a felhajtás, ami pedig az albumot körüllengte, óriási volt és ezúton köszönöm mindenkinek, aki tetszését fejezte ki, vagy támogatott a Voyager kapcsán. Remélem, hogy hamarosan találkozunk a világ valamelyik táncterén!”

Jay Lumen turnéja pedig folytatódik tovább, hiszen szilveszterkor Horvátországban a Boogaloo DJ pultjában lesz hallható, következő állomásként pedig Ciprust veszi célba. Ezután a tervek szerint egy 5 állomásos India turné vár rá, majd Szlovénia, Németország és Svájc szerepelnek a turnénaptárban, természetesen függően az aktuális szabályozásoktól. A 2022-es esztendőben Dél-Amerika, USA és Kanada is várja Jay Lumen-t, így elmondhatjuk, hogy ha minden jól megy, jövőre sem lesz sok ideje pihenni.

Mindezek előtt itthon is találkozhatunk vele, hiszen látható és hallható lesz december 25-én a The Etiket karácsonyi estjén a győri Octagon klubban, december 30-án pedig Budapesten a Cinema Hallban, a Cinematiné rendezvényén, ahol a Pan-Pot duóval, Waff-al és Marco Faraone-val karöltve játssza majd az ütemeket.