Manapság minden információt megtalálhatunk az Interneten, nincs ez másképp a drogok esetében sem. De ez nem volt elég annak az arcnak, aki minden drogot maga akart tesztelni.

Dominic Milton Trott tavaly kiadott könyve a „The Honest Drug Book” címet viseli. A kémiai és növényi anyagokról szóló írásban található összes tudás nem könyvekből, hanem – ahogyan azt a szerző is leírja – személyes tapasztalatokból táplálkozik. Trott állítólag a könyvben szereplő mind a 140-féle drogot kipróbálta az élete során.

Évek óta gyűjti a különböző drogokkal kapcsolatos élményeit, és részletesen rögzíti azokat. Amikor az interneten megtudta, hogy egyre több a haláleset a hiányos tudás következménye miatt, úgy döntött, könyvet ír a biztonságosabb szerhasználatról.

A könyvben számos horror sztori is helyet kapott. Dominic nem kertel, sőt egyenesen arra buzdít a 422 oldalas könyvében, hogy senki ne fogyasszon kábítószert. Ellenkezőleg: a szerző reméli, hogy sikerül egyeseket eltántorítani attól, hogy kipróbálják a szereket.

Mindegyik anyagról meglepő részletességgel ír. Rengeteg információt megoszt az olvasókkal, például az ajánlott mennyiségről és a kockázatokat illetően. Trott a túladagolásról vagy a függőségről is tájékoztatást ad . A kritikusoknak úgy nyilatkozott, hogy úgysem tudja megakadályozni az embereket a fogyasztásban, és inkább felvilágosítja őket, mintsem hagyja, hogy kárba vésszen az általa felhalmozott tudás.

Bővebb infó a könyvről: ITT.

Forrás: [Fazemag]