Tegnap este indult a Cápák között című üzleti showműsor negyedik évada az RTL Klubon. A tegnapi részben négy céget és start up ötletét ismherhettek meg a tv nézők. A műsor cápái olyan üzletemberek, akik saját pénzüket kockáztatva döntik el, hogy beszálnak-e egy üzletbe, vagy sem. Az elmúlt három évad során ennek köszönhetően több tucat vállalkozás talált befektetőt vagy üzleti mentort magának.

A tegnapi adás harmadik prezentációja egy olyan alkamazás tervét vázolta fel a cápák előtt, ami nem csak azt mutatja meg, hogy hol van buli a közelünkben, hanem azt is le lehet csekkolni, hogy mekkora a fiúk és lányok aránya az adott buliban. Ilyen és ehhez hasonló bulialkalmazással már több alkalommal is a befektetők elé álltak a műsorban. A befektetőket ez alkalommal sem tudták meggyőzni a fiatalok.

Tomán Szabina – a Toman Lifestyle megalapítója, a múlt havi Forbes magazin novemberi címlaposa, aki az egyetlen női szereplő a műsorban szereplő öt befektető társasáságban – így reagált a buliapplikáció ötletére:

“Nem azért nincs még ilyen alkalmazás, mert másnak még nem jutott eszébe megcsinálni, hanem mert másnak nem működött, nem találtakl rajta fogást. Ha visszaemláékszem, azért volt egy-két buli, amiről nem biztos, hogy akartam, hogy tudják, hogy én ott vagyok”.

Erre több cápa is egyből felkapta a fejét, Moldován András agrármilliárdos és a Jack’s Burger tulajdonosa így reagált a kifejeltésre:

“Na várjatok gyerekek, ez érdekesebb mint a ti sztoritok, erről mesélj Szabina!”

Tomán Szabina azonban nem ment bele a részletekbe, elmondása szerint örül annak, hogy akkoriban még nem volt buliapplikáció és közösségi oldalak.