Nemrég fejeződött be a Cápák között című üzleti showműsor ötödik évada az RTL Klubon.  A műsor cápái olyan üzletemberek, akik saját pénzüket kockáztatva döntik el, hogy beszálnak-e egy üzletbe, vagy sem. Az elmúlt évek során ennek köszönhetően több tucat vállalkozás talált befektetőt vagy üzleti mentort magának.

Az egyik korábbi adás prezentációja egy olyan alkamazás tervét vázolta fel a cápák előtt, ami nem csak azt mutatja meg, hogy hol van buli a közelünkben, hanem azt is le lehet csekkolni, hogy mekkora a fiúk és lányok aránya az adott buliban. Ilyen és ehhez hasonló bulialkalmazással már több alkalommal is a befektetők elé álltak a műsorban. A befektetőket ez alkalommal sem tudták meggyőzni a fiatalok.

Tomán Szabina – a Toman Lifestyle megalapítója, az egyetlen női szereplő a műsorban szereplő öt befektető társasáságában – így reagált a buliapplikáció ötletére:

„Nem azért nincs még ilyen alkalmazás, mert másnak még nem jutott eszébe megcsinálni, hanem mert másnak nem működött, nem találtak rajta fogást. Ha visszaemlékszem, azért volt egy-két buli, amiről nem biztos, hogy akartam, hogy tudják, hogy én ott vagyok”.

Erre több cápa is egyből felkapta a fejét, Moldován András agrármilliárdos és a Jack’s Burger tulajdonosa így reagált a kifejeltésre:

„Na várjatok gyerekek, ez érdekesebb mint a ti sztoritok, erről mesélj Szabina!”

Tomán Szabina azonban nem ment bele a részletekbe, elmondása szerint örül annak, hogy akkoriban még nem volt buliapplikáció és közösségi oldalak.