Bár egyesek talán még a szilveszteri bulit sem heverték ki (urambocsá fejezték be), az eddigi időjárás alapján joggal hihetjük azt, hogy már a tavasz is eljött, Az új esztendő első napjaiban két hazai DJ / producer is komoly nemzetközi szakmai sikerekről számolhat be.

Egyre gyakrabban találkozhatunk Raul Young nevével. A fiatal hazai producer sorra szállítja a nemzetközi megjelenéseket olyan nagynevű kiadók gondozásában mint például a Sasha Carassi-féle Phobiq vagy a Marco Bailey által vezetett Materia. Nemrég a belga belgrádi buliján is szerepet kapott. A Vas megyéből származó előadó neve Richie Hawtin előtt sem ismeretlen. Újévi live stream-jében ugyanis Raul Young egyik saját zenéje is helyet kapott!

Peter Makto számára sem indulhatna jobban az év! A Truesounds feje ugyanis január 3-án a bécsi reptérről posztolt. Hosszú út várt rá, hiszen – egy isztambuli átszállással – meg sem állt Kolumbiáig, ahol egy mini turné keretein belül Cartagena / Barranquilla / Armenia / Santa Marta / Medellin és Bogota városaiban lesz lehetősége bemutatkozni.

Mindkettőjüknek gratulálunk és reméljük hogy még számos hasonló sikerről tudunk beszámolni az előttünk álló hónapok során!