Az utóbbi időkben egyre több hazai arc trackjét tolják az adott stílus legnagyobbjai és mindig öröm megosztani az ilyen supportot.

Tulum után még mindig a tengerentúl, ezúttal Miami és a legendás Space terasza, ahol Marco Carola játszotta tegnap hajnalban James Cole legújabb darabját. A Boss nem először játszik tőle már egy-egy felvételt és anno az ‘I Love’ című trackjét is itt tesztelte először kb pont 2évvel ezelőtt a pandémia kirobbanása előtt.

Az új darab egy edit, mely Maverick Sabre, Jorja Smith – ‘Slow Down’ című eredetijéből készült egy totál új grooval, igazi klubos-Carolás hangzással megpimpelve.

Bár mindenki kiváncsi rá majd hol lehet hozzájutni, egyenlőre Janit megkérdezve pontosat Ő sem tudott mondani, egy vinyl bekérdezés már van rá, a bandcampjén is van egy sorozat ami hasonló editeket jelentetett meg, (Ezeket itt tudjátok beszerezni: https://jamescole.bandcamp.com/ ) Illetve itt a Verzila youtube csatornáján megsasolni: https://www.youtube.com/playlist?list=PLzC1Qp87Gb_mvu3vT_ozQUcHbsTh9a-4v

Ami biztos, nagyot ütött a tánctéren és mi is kíváncsian várjuk hol juthatunk majd hozzá!