Az elektronikus zene örök szerelem számunkra! A lényeg ugyanaz marad, csak a körítés ami időről-időre változik az évek múlásával. Például ahogy haladunk a korral, úgy lesz sokkal fontosabb számunkra az, hogy kivel osztjuk meg az élményt. Már nem az számít, hogy külföldi ismert név legyen az előadó, a tömegrendezvényeken sem igazán érezzük magunkat már komfortosan.

A zene attól még lehet elsőosztályú, ha családias környezetben, barátok között hallgatjuk. Sőt akkor lesz csak igazán az! Hiszen sokkal nagyobb a kötődés dj és a közönség között. Főleg akkor, ha a közönség nagyrésze és az éppen aktuálisan fellépő lemezlovas még ismeri is egymást.

Február 18-án pedig a minden hozzávaló rendelkezésre áll ahhoz, hogy a legjobb receptet készítsük el. Na de nézzük is, hogy miről is lesz szó!

Két nagyon jó barátunk évek óta együtt ünnepli a születésnapját és ez idén sem lesz másképp. Az egyikük ráadásul kerek évfordulóhoz érkezett. Az örökifjú Smole most tölti be a negyvenet, míg Tony Belicoso a negyvenhetediket! Miután elborzongtunk azon, hogy milyen gyorsan telik az idő lépjünk is tovább. Lássuk a részleteket!

A dupla szülinapi zsúr eseményeként a legendás Supersonic Technikumot bérelték ki a srácok. Azt hiszem ez a tökéletes választás. A Sonic hamisíthatatlan underground élményt nyújt már évtizedek óta, ez az ország legrégebb óta üzemelő hasonló jellegű klubja. Az est fellépői közül nincs olyan, aki ne raktározna kellemes emlékeket erről a helyről. A zegzugos helyiségek gondoskodnak a megfelelő intimitás biztosításáról, de egyik terem sem olyan óriási, hogy azt ne lehessen kellemesen megtölteni.

Nézzük a fellépőket! Nem lesznek kevesen, összesen éppen egy tucatnyi barát és kolléga fog a lemezjátszók mögé állni ezen a különleges napon:

Analog 303, David Mole, Experte aka Cyber Higgs, Klayman, Peter Helecz, Phot aka Andras Bader (Live), Roland Handrick, Scarface, Seldon, Smole (Birthday Set) és Tony Belicoso (Birthday Set) + ráadásként lesz egy special guest, akinek a személyéről egyelőre többet nem árulhatunk el, legyen meglepetés!

Milyen zene fog szólni: A srácok a négynegyed hangzás teljes spektrumát le fogják fedni, legyen szó ipari technóról, micro house-ról vagy éppen szexi diszkóról. Biztosak lehetünk abban is, hogy a buli jellegét tekintve egyfajta időutazáson is részt vehetünk, Smole zenéi például biztosan le fogják fedni pályafutásának mind a két évtizedét.

Kiknek ajánljuk: Mindenkinek, aki szereti a családias jellegű megmozdulásokat, ezen a bulin nem túlzás ha azt mondjuk, hogy mindenki ismerni fog mindenkit.

Helyszín: Supersonic KVLT, Budapest III., Fényes Adolf utca 28.
Esemény: https://www.facebook.com/events/297017825698973/
Jegyek: https://cooltix.hu/event/61dd3cedc3e26aac0ddd1507