A Bedrock Records neve azt hiszem egyetlen elektronikus zenei rajongó előtt sem szorul bemutatásra. A kiadót 1999-ben hozta létre John Digweed, a progressive house koronázatlan királya, valamint hű zenésztársa, Nick Muir. A label első megjelenése a globális e-zenei történelem máig egyik legnagyobb hatású alkotása, a Trend című filmből is ismert Heaven Scent.

Azóta eltelt több, mint két évtized. John Digweed és a Bedrock azóta is töretlenül őrzi pozícióját. A kiadó etalonnak és hivatlkozási alapnak számít a szakmában, itt megjelenni óriási elismerést jelent minden producer számára. Az elmúlt években olyan nagyhírű előadók jelentették meg zenéjüket a Bedrock címkéje alatt mint például Pole Folder, Lemon8, Steve Lawler, Guy Gerber, Guy J vagy éppen Marco Bailey.

A Bedrock Records 2009-ben indította útjára csak digitális megjelenésekkel foglakozó címkéjét. A Beddigi legfrisebb kiadványa február 4-én látott napvilágot, amit egy hazai producer készített!

NorB nevét valószínűleg még nem sokan ismeritek. De ez nem is meglepő, hiszen a Bicskén élő fiatal producer tavaly év elején kezdett el zeneírással foglalkozni, vagyis egy év alatt sikerült eljutnia a semmiből a csúcsra!

A Different Places elnevezésű EP (ami egyébként Ableton 11-el készült) a BEDDIGI191 címke alatt látott napvilágot. A kanadai dj/producer juSt B közreműködésével létrejött kislemez három szerzeményt tartalmaz. Eddig nagyon jó az EP fogadtatása, a Different Places fülbemászó dallamait már a Space Miami és a Fabric London közönsége is élőben hallhatta, de legutóbb John Digweed az argentin fellépésén  is lejátszotta Rosarióban, illetve hétfőn mindenki számára elérhetővá vált a Transitions 910. számú mixében, amit Digweed és Sasha Carassi közösen készített el.

Norbi így jellemezte a debütáló lemezét: „A Different Places és a Close Your Eyes szövegei mély, személyes jelentést hordoznak mind a saját egyedi utazásunkhoz, mind pedig bárkihez, aki küzdött már sötétséggel az életében, de valahogy megtalálta a módját, hogy elengedje a terheket… és átjusson a másik oldalra – egy reményteljesebb létezéshez. „

: