Lassan mindenki felébred téli álmából, mindjárt itt a tavasz! Egyre nagyobb közelségbe került a szabadtéri szezon. A szervezők pedig már most is gőzerővel dolgoznak a nyári szezon programkínálatának összeállításán.

Kétségtelen, hogy a budapesti Duna-part fantasztikus látképet nyújt, amit vétek lenne kihagyni. Ennek megfelelően se szeri, se száma a fővárosban megrendezett hajós buliknak. Azonban vitathatatlan, hogy ezek közül a Cruisin stabilan tartja vezető pozícióját. 2014-es indulásuk óta szinte állandó teltházzal működnek. Így a 2022-es év lesz immáron a kilencedik szezonjuk a sorban!

És hogy mi a Cruisin receptje? Napsütés, hajó, Duna, jéghideg italok na és persze a legfontosabb kritérium, a zene. A Cruisin szervezői minden téren a legmagasabb minőségre törekednek és ez hatványozottan igaz a zenei felhozatalra. Nagy műgonddal választják ki a fellépők személyét. Ennek megfelelően érkezik a 2022-es nyári szezon első headlinere.

KiNK kétségtelenül a kelet-közép-európai régió egyik legfelkapottabb elektronikus zenei művésze napjainkban. Nem hiába használjuk rá ezt a szót, hiszen amit ez a bolgár producer csinál az valóban művészet, annak is a legmagasabb foka. Ő nem az a fellépő, aki egy pendrive-val a zsebében végighaknizza a kontinenst. Bár kétségtelen, hogy a legnagyobb fesztiválok állandó vendégének számít, legyen szó az Awakenings, az AVA Festival vagy éppen a Time Warp színpadáról. KiNK egy született zseni, egy valódi innovátor, aki imád kísérletezni. Egészen elképesztő, amit a pult mögött művel: műsora 100% live act, az összes hangot élőben, előadás közben hozza létre a számtalan kütyü egyikén, amiket a fellépései alkalmából vesz igénybe. Kizárólag analóg eszközöket használ és ez a kísérletezés soha nem megy át öncélú dzsemelésbe, ugyanis zenéi hihetetlen energiát sugároznak, spontán a pillanat tört része alatt hoz létre groovy house-okat vagy éppen futurisztikus techno hangzást. A hab a tortán, hogy az előadás során rendre bevonja a közönséget is. Az egyszeri partizó életében pedig kevés felemelőbb pillanat van annál, mint amikor egy saját maga által kreált hangra őrül meg a közönség!

A hazai körítésről a Cruisin legendás rezidensei – Yvel & Tristan és Marco Grandi – mellett Tolo fog gondoskodni.

Ha valami igazán különleges zenei élményre vágysz, akkor itt a helyed! Bár KiNK szokott dj-zni is, szeretnénk újra nyomatékosan felhívni a figyelmet arra, hogy a Cruisin nyitóbulijára live előadással fog érkezni! Ez pedig tényleg egy olyan performansz lesz, amilyenhez hasonlót nem igazán csinál senki.

A jegyvásárlás már elindult, figyeld az esemény falát! A hónapok óta tartó téli szezonból és a pandémia okozta bizonytalanságokból is nagyon elegünk van már. Várjuk már a napsütést és azt, hogy újra felszabadultan bulizhassunk. És ezzel mindenki így van. Éppen emiatt biztos, hogy fokozott érdeklődésre lehet számítani a buli kapcsán. Nem érdemes halogatni a jegyvásárlást. Aki lemarad az most biztosan kint marad, hiszen a hajó befogadóképessége véges. Ott tali!