Óriási sikerrel zajlott le augusztusban a tavaly első alkalommal megrendezésre kerülő DAAD Gathering. Az Ozora Fesztivál helyszínén, Dádpusztán megrendezett esemény elsősorban a techno / house vonalra fókuszál és az eklektikus hangzás szerelmesei is megtalálhatják számításaikat a a színpadok egyikén. Psy zene jövőre már nem lesz, viszont az idei line up még a tavalyinál is jóval erősebbnek ígérkezik.

  Beszámoló: DAAD Gathering

 

Idén már második alkalommal kellett elhalasztani az O.Z.O.R.A. fesztivált. Ugyanakkor régóta érlelődött már a gondolat egy másik eseményről. Ha nem is egy egész hétről – mint O.Z.O.R.A esetén – legalább csak néhány napról, mely idő alatt újra megtelhettek a mezők az idevágyókkal. Más, mégis hasonló volt ez a hétvége, az eddigi rendezvények szellemiségét megőrizve egy új élmény várt az idelátogatókra. Élettel teltek meg az ismert helyszínek, a Dóm, a Sárkányfészek és a Főzőliget.

A DAAD Gathering szervezői november óta folyamatosan jelentik be a jövő évi esemény fellépőit. A névsort elnézve pedig már biztosak lehetünk abban, hogy az elektronikus zene rajongói számára kihagyhatatlan alkalomnak ígérkezik. Íme a frissített lista és a színpadbeosztás:

Esemény: https://www.facebook.com/events/2018362974990502
Jegyek: https://daad.hu/en/info