Nina Kraviz Oroszország legkeresettebb techno DJ-je, aki a minap egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg gondolatait az orosz – ukrán háborúról. Nina Kraviz egy rövid videót készített. Felírta egy papírra, hogy „мир” (angolul: béke), majd azzal a szavakkal tette közzé az Instagram és a Facebook oldalán, miszerint „a békéért imádkozik„.

A bejegyzés nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, Nina Kraviz-et rengeteg kritika érte a kommentszekcióban a techno zenei szcéna szereplői által.

A legélesebb szavakat – nem véletlenül – az ukrán pályatársa Nastia használta, aki ezekkel a szavakkal kommentálta Nina Kraviz bejegyzését: „Csak a saját seggedet félted kedvesem. Kit akarsz itt átverni? Tudjuk, hogy a legjobb színésznő szeretnél lenni a szcénán belül, de senki nem hisz neked. Hollywood épp könnyezik. Nevetséges vagy!”

Sokan a fejéhez hánytorgatták azt is, hogy miért csak három nap után hallatta a hangját. Mások így írtak: „Hagyd abba az imádkozást. Van hangod és nagy közönséged. Tegyél többet az elnök megállításáért! Ideje cselekedni.”

Egy másik felhasználó is hasonló véleményen volt: „Képzeld el, hogy te vagy az egyik leghíresebb orosz művész, és csak ennyit tudsz elérni.”

Borítókép: Laura Engel