Németországban fokozatosan törlik el a járványügyi intézkedéseket. Ennek értelmében március első hétvégéjén újra nyithatnak a klubok. Ez pedig igazán örvendetes hír, hiszen legtöbbjük – egy őszi néhány hetes periódust leszámítva – lassan két éve bezárni kényszerült.

  Március elején újra nyitnak Berlinben a klubok!

A szombati „Klubnight” alkalmából ismét jó értékkel válogatták össze a szervezők a fellépők listáját: Ellen Allien, Tobias (live), Dr. Rubinstein, Fiedel, Luigi Di Venere, MARRØN, valamint az új rezidensek, JakoJako és Naty Seres (vajon ő magyar szárazású?) fog a Berhian-ban zenélni, míg a Panorama Bar-ban Lakuti, DJ Fart In The Club, Cromby, David Elimelech, Fantastic Man, Gwenan és az Idjut Boys kap lehetőséget.

Hazai vonatkozás tekintetében még különlegesebb lesz a rákövetkező hét. Március 12-én ugyanis DJ Stingray és Adiel is zenélni fog a Berghainban. Ami már csak azért is érdekes, mert ők ketten lettek volna a múlt szombati Refactore buli fellépői az Arzenálban, ami végül az utolsó pillanatban elmaradt. Igaz erről nem a szervezők tehettek, hiszen Adiel pozotív koronavírus tesztet produkált, míg DJ Stingray a reptéren ragadt. De aznap Palms Trax is hallható lesz a Panorama Bar-ban, aki most szombaton a Turbinában is fel fog lépni.

Márciusban egyébként Colin Benders, Barker, Boris, Don Williams, Efdemin, Steffi, Answer Code Request, Elli Acula, Fadi Mohem, Luke Slater, Massimiliano Pagliara, Phase Fatale és Tama Sumo is fel fog lépni a Berhainban.

A helyi szabályozásnak megfelelően már nem köteleő a maszk viselése és a szociális távolságtartásra, de minden látogatónak igazolnia kell a védőoltás meglétét vagy azt, hogy átesett a fertőzésen, illetve egy negatív antigéntesztet.

A részletes programot ITT találjátok.