A dátum március 26 szombat, és nincs semmi, ami megállíthatná őket!

Kereken két év! Ennyit kellett várniuk a Debrecen és környékén élőknek arra, hogy a Black Out csapat újra visszatérjen a techno szórakoztató piacára és újból legyen egy sötét, tempós éjszaka. Ugyanis 2020. március 21-én lett volna az a Svetec nevével fémjelzett esemény, melyre a szervezők már nagyon készültek, amikor március 11-én életbe léptek az első covid korlátozások, elkaszálva a közösségi eseményeket.

Tény, hogy azóta rengeteg idő eltelt és jó pár bulit is megtartottak országszerte, a Black Out csapat mégsem tért vissza a koronavírus hullámok csendesebb fázisában sem. Mindezt tették azért, mert szerették volna megvárni, hogy letisztuljon ez az egész állapot. Mivel a programjuk öröméért szervezik ezeket az esteket, ezért a legfontosabb az volt, hogy biztonságos keretek között találkozhasson közönség, fellépő és szervező.

Végre ez elérkezik, szinte napra pontosan két év után, március 26-án, szombaton este megújult energiákkal várják a techno szerető embereket, ráadásul nem is akár kikkel, nem is akár hova!

A visszatérés ugyanis nem lehet csak egy szimpla alkalom, ezért a Black Out most egy új helyszínen jelentkezik. A Klinika Klub mind tér és hangtechnika szempontjából ütős választásnak bizonyul, lévén, hogy mostanság a környék legjobb eseményeinek ad helyet.

Mindezek mellett a legfontosabb tényező egy techno buli esetében mindig az aktuális fellépők. A jól ismert házigazdák változatlan iramot diktálnak majd :NT.EXT, THAT TYPE és RAGAZZO személyében, de vendég előadót is hoz a Black Out Production.

MAN + MACHINE lesz az egyik, aki megalkuvást nem tűrő zenei egyéniségét szüntelenül önti bele a techno kultúra hazai formálásába, szettjei mindig a falhoz vágnak, vagy éppen a meglepetés erejével az égig repítenek. MZPERX pedig a másik vendég lesz, aki az elmúlt időkben egyre szebb eredményeket ér el a toplisták hard techno vonalán és számos hazai eseményen találkozhattunk vele, mindig lehengerlő üzemmódban hallva.

Hát, ezzel az öt fős lineuppal tehetjük magunkévá azt a techno létélményt, amikor 2 év pihenő után a csapat és közönsége poraiból újra éled, hogy a keleti régió elektronikus zenei kultúrát tovább színesítse. Ezen egyértelműen ott kell lenni, elfelejteni a hétköznapokat, élvezni azt az ütemet, amit nem minden ember ért meg ezen a földön!

Ehhez a legfrissebb mintavételezés alapján adunk két mixet a vendégektől. MAN + MACHINE alig két hete tette közzé a szegedi Sunder Clubban játszott szettjét, MZPERX-től pedig a februári HOMECAST válogatását élvezhetjük:

Akinek megjött ehhez a kedve, az még elővételben is megválthatja a jegyét ide klikkelve, és minden további infó ott van, ott lesz az eseményben.