Idén újra együtt hajózunk a Dunán! Kell ennél jobb hír? Megint lesz IKREK Buli, avagy a Turesounds TSapat két kapitányának, Peter Makto (44) & Gregory S (38) születésnapi party-ja.

Ez a remek sorozat ott folytatódik, ahol a járvány kitörése előtt abbamaradt. Ehhez pedig ismét a buli hangulatához lehető legjobban passzoló helyszínen, vagyis az Európa Hajó fedélzetén várunk titeket egy – minden bizonyára – fergeteges bulira.

És hogy miért Ikrek Buli a neve és miért nem Ikrek Éjszakája, ahogyan arra elsőre gondolnánk? Azért mert az elmúlt évek alatt az Ikrek Éjszakája esemény csendesen átkonvertálódott egy rendkívül erős nappali eseménnyé melyhez a Cruisin Boat csapata rengeteget tett hozzá.

Az esemény apropóját továbbra is a Truesounds Musicon belüli születésnapok jelentik. Peti és Geri mindig itt ünneplik fiatalosan az idő múlását, a legféktelenebb közönséggel az általatok elnevezett TSaládi körrel – nagyon sok Ikrek jegyben született barátunk, TSaládtagunk, ismerősünk ünnepli ekkor a születésnapját. Ez ez emelkedett, ünnepibb hangulat pedig mindig erősen érezhető, nagyon különleges hangulat uralkodik ezeken a bulikon.

Peter Makto elmondása szerint már nagyon várja a visszatérést, hogy újra egy szülinapi szettel kápráztassa el a közönséget. Már csak azért is, mert 2021-ben és 2020-ban is elmaradt az esemény. Bőven van hát mit bepótolni! Mert az idő csak rohan előre, Peti idén már 44 éves lesz. Komoly próbatétel lesz ennyi idő után zenei transz élménybe rakni a keménymagot, de biztosak lehetünk benne, hogy nem jött ki a gyakorlatból. Már csak azért sem, mert januárban a világ legegzotikusabb helyszínein, Kolumbiában és Pakisztánban is bemutathatta tudását a helyi közönség előtt. Ez a két – nem mindennapi – útvonal pedig elegendő inspirációt adott neki ahhoz, hogy teljes erőbedobással és maximális töltöttséggel vágjon bele a 2022-es évbe!

Napokig lehetne sorolni, hogy miért különleges és miért más ez a buli, mint a többi. De aki már részt vett rajta, az úgyis tudja az okát, aki pedig még nem, az most hamarosan a saját bőrén fogja tapasztalni azt a nem mindennapi vibe-ot, ami ilyenkor a tánctéren uralkodik.

Véssétek be jól a dátumot a naptárba, hiszen 2022. június 5-én (vasárnap) hatalmasat megyünk ismét, a hajó fedélzetén a Cruisin Boat legénysége, a Truesounds Music állandó fellépői és legjobb arcok. Az első és második körös elővételes belépőket egy pillanat alatt elkapkodták, ezért nem árt sietni a jegyvásárlással, hiszen a rendezvények már védettségi igazolás nélkül is látogathatók!

Várunk titeket hatalmas szeretettel és előre borítékoljuk, hogy ezt a bulit soha nem fogjátok elfelejteni! 

paTSi

Cruisin x IKREK Boat Party / Európa Hajó / 2022-06-05
Peter Makto / Gregory S / Davko / Justrice / Forkt / Tibor Dragan / Moonline
Esemény: https://www.facebook.com/events/4739180382870677/
Jegyek: bit.ly/CRUISIN-IKREK-TICKETS