Új dimenziókat nyit a Petőfi Rádió az elektronikus zenében! Az Elektrik PANO egy különleges, multi-szenzoros projekt, amelyben az Elektrik rezidens dj-i egyedülálló hazai természeti és építészeti helyszíneken mutatják be a legfrissebb mixeiket. Az első epizódban JumoDaddy a nagykanizsai kilátót vette be, ahova a legfrissebb bass zenékkel készült.

JumoDaddy, az Irie Maffia és Kelemen Kabátban zenekarok billentyűs-dalszerzőjeként ismert Horváth Gáspár elektronikus zenei alteregója. Több mint tíz éves színpadi rutinnal a háta mögött, az ország egyik legsokoldalúbb dj-producere, aki stiláris megkötöttségek nélkül mozog az basszus zene, a pop és a legújabb EDM mozgalom zenei világa között.

A nagykanizsai kilátó a Csónakázó-tó környékének látványossága volt hosszú évtizedekig, népszerű a kanizsaiak és a turisták körében.
Társaságunk jogelődje, a Zalai Erdő- és Fafeldolgozó Gazdaság 1971-ben elkészítette a Nagykanizsai Parkerdő fejlesztési tervét, s ebben már szerepelt egy kilátó felállítása is. Ekkortájt selejtezte le a Dunántúli Kőolajipari Gépgyár ezt az olajfúrótornyot, mely Bázakerettyén, Dióskálban és Nagylengyelben is működött. Ezután a Csónakázó-tó keleti felén állították fel, és vált a város látványosságává. Idővel azonban az állapota leromlott és egy évtized után a Zalaerdő Zrt. – mint a környékbeli erdők vagyonkezelője – felkarolta az objektum sorsát.