Elon Musk jelen pillanatban a Föld leggazdagabb emberének számít, 302 milliárd dolláros becsült vagyonnal. Ez pedig olyan kiváltság, ami általában minden ajtót kinyit. De nem Berlinben!

A Tesla fő részvényese köztudottan imádja a technot, Talán az sem lehet véletlen, hogy a Tesla legnagyobb európai gyárát éppen Berlin mellett húzta fel. Az üzem elektronikus zenei rendezvények helyszínéül is szolgál, olyan nagynevű DJ-k léptek már fel ott, mint például Boris Brejcha vagy éppen Sven Väth.

Beszámolók szerint múlt hétvégén Berlinben bulizott, és a Sisyphosban, valamint a KitKatClubban is többen látni vélték. A Berghainba azonban még neki sem sikerült bejutnia. A drákói szigoráról ismert porta ugyanis még neki sem kegyelmezett, nem engedték be a klubba. Az esetről így írt a Twitteren (ahol egyébként tegnap 9,2 százalékos részesedést szerzett és ezzel ő lett a cég fő részvényese):

Ahogyan azt a közösségi oldalon is megírta: azért nem vem hajlandó ellátogatni a világhírű klubba, mert egy óriási „Peace” felirat virít a falon. Később így magyarázta az esetet: „Béke. Béke? Utálom ezt a szót. Azoknak, akik törődnek a békével (beleértve engem is), nem kell hallaniuk róla. És akik nem törődnek a békével? Nos…”