Igencsak mozgalmasan telik a tavasz SveTec számára, akinek még úgy is többen ismerik a nevét külföldön, hogy a legnépszerűbb hazai klubesteknek (Youtopia, The Etiket) is rendszeres fellépője.

A globális hard techno szcéna egyik legkiemelkedőbb képviselőjeként tartjuk őt számon 2007 óta, így aztán nincs is mit csodálkozni azon, hogy a naptára hemzseg a külföldi fellépésektől, hiszen a stílus másodvirágzását éli, sőt túlzás nélkül állítható, hogy népszerűbb mint valaha.

Svetec március végén Brüsszelben indította a tavaszt, majd következett Párizs, Ljubljana és hamarosan Szófiába is ellátogat. Vagyis egy hónapon belül négy európai főváros közönsége előtt is számot adhat a tudásáról. A sorozat május elején folytatódik Bázelben, a hónap közepén a madridi BlackWorks, Spanyolország jelenleg legnagyobb hard techno rendezvénye látja majd vendégül. Júniusban pedig egy öt állomásos dél-amerikai turnéra utazik, melynek Kolumbia, Brazília és Argentína ad majd helyet.

 

De nem csak a fellépések tekintetében mondható el róla, hogy állandó eleme a nemzetközi vérkeringésnek. A sűrű hétvégék mellett a produceri munkára és a hangzásának frissen tartására is mindig nagy figyelmet fordított. A statisztikákat böngészve pedig kiderül, hogy az elmúlt egy évben kétség kívül a legsikeresebb hard techno producer.

Nem itthon, nem a régióban, hanem globálisan az egész világon!

A Beatport eladások tekintetében hosszú ideje abszolút top 1., kiadója a Mad Made pedig a 3. jelenleg. Zenéi hetekig vezetik a Beatport Top 100-at. „Set Up” című zenéje most már 7. hónapja áll a legtöbbet eladott hard techno zenéket rangsoroló chart legtetején.

Legyen szó a legnagyobb fesztiválokról, klubestekről vagy éppen live stream-ekről, aki hard techno-t játszik, szinte biztosan be fog csempészni egy (vagy akár több) SveTec zenét a szettjébe. 

Csak így tovább!