Egyre hosszabbak és melegebbek a nappalok. Itt a tavasz, a szervezők sorra jelentik be az eseményeket, elérhető közelségben érezhetjük már a 2022-es fesztiválszezont. A kormány döntése értelmében már nincs szükség védettségoi igazolványra, bárki szabadon látogathatja a bulikat.

A vanjegy.hu nemrégiben kedzte meg működését. A fenti sorokat olvasva pedig láthatjuk, hogy tökéletes időzítéssel. Hiszen rendezvényekből és szórakozni vágyókból biztos, hogy nem lesz hiány az elkövetkezendő időkben. Úgy néz ki, hogy végre (három éves szünet után) a legnagyobb fesztiváljainkat is újra meg lehet rendezni.

Na de miről is van pontosan szó?

A Vanjegy egy biztonságos platform koncertekre, fesztiválokra, rendezvényekre, előadásokra vagy épp sport eseményekre szóló jegyek egyszerű és korrekt áron történő adásvételére. A fenti sorok ismeretében biztosan állíthatjuk, hogy erre a szolgáltatásra óriási igény van. Bármelyik Facebook eseményre is kattintunk, a bejegyzések között szinte biztos, hogy találunk olyanokat, akik valamilyen oknál kifolyólag szeretnének megválni a jegyüktől, elsősorban betegségből vagy munkából kifolyólag. Azoknál az eseményeknél pedig, ahol elővételben fogy el az összes belépő, azonnal megjelennek azok, akik későn kapcsoltak és nem szeretnének lemaradni az eseményekről. A nagy számok törvénye alapján minél többen látogatnak egy rendezvényt, annál nagyobb esély van arra, hogy akár az utolsó pillanatban is lehet jegyet szerezni egy sold out-os bulira vagy éppen sporteseményre. A jegycserélő platformokra tehát nagy szükség van. Hiszen senki sem akarja elveszíteni azt a pénzt, amit előzetesen a belépőkre költött. És a vásárlói oldal részéről is ugyanekkora az érdeklődés. A másodkézből vásárolt jegyek esetén ugyanakkor mindig fennáll annak az esélye, hogy át fognak verni bennünket. És roppant kellemetlen érzés lehet, amikor kiderül a beléptetéskor, hogy már más is felhasználta ugyanazt a jegyet, amit egy ismeretlen arctól vettél. Sajnos számtalan ilyen esetről hallottunk már, különösképpen a legnagyobb fesztiválok idején.

Miért a vanjegy.hu?

  • Könnyen, gyorsan és biztonságosan adhatod el a jegyedet!
  • Más szereplőhöz képest nem kell óriási jutalékot fizetni sem az eladónak, sem pedig a vásárlónak. A Vanjegy mindössze a belépő árának 5%-t kéri el kezelési költségként.
  • A bizalom kiépítését segíti az is, hogy a Vanjegy az egyetlen jegycserélő platform a világon, amihez offline értékesítési hálózatot is kapcsolatak. Aki venni vagy eladni szeretne, az személyesen is megteheti a oneticket saját hálózatán keresztül, ami immáron 50 budapesti és vidéki, valamint 8 külföldi helyszínen is fellelhető.

Hogyan tudom, hogy biztosan nem vernek át?

  • A vásárló már egy új QR kóddal lecserélt jegyet kap készhez, aminek köszönhetően 100%, hogy az eladott jegyet nem fogja tudni senki használni, hisz érvénytelenítésre kerül, ezáltal a vásárló nyugalma is garantált a bejáratnál, amikor az új jegye érvényesítésre kerül.
  • Az értékesített jegyekre pénzvisszafizetési garancia jár.
  • A felhasználók tevékenységét többszintű biztonsági rendszer segíti.
  • A jegy vásárlási értékének vissszatartása a beváltásig.