A világ legnézettebb kedvcsináló partyvideóját kétségtelen az angliai Preston városában forgatták, 2014. május 31-án, a Rumes Bar Bounce By The Ounce nevű klubestjéről. Valószínűleg a szűk helyi közösséget leszámítva a kutyát sem érdekelte volna, ha nem bukkant volna fel 1:40-nél egy kék inges arc. Jellegzetes fizimiskája egyből beleégett a retinánkba, millió számban készültek a mémek. ismeretsége a Technoviking-gel vetekszik.

  Elkészült a Technoviking háttérsztorit bemutató dokumentumfilm!

Bár leginkább a techno zenét kedvelők közössége emelte fel soraiba az illetőt. De van egy rossz hírünk. Az eredeti videó alatt nem techno zene szól,  hanem mainstream handsup. Ez persze mit sem von le a népszerűségéből, na meg ennyi év elmúltával már mindegy is.

Na de ki is valóban ez a srác, akinek Youtube csatornáját 39 ezren követik? Sokan „Crazy Guy”-ként ismerik. 42 éves, a Manchester közelében található Leyland városában él és a hétköznapokban gipszkartonozással foglalkozik. Nincs sok félnivalója az éjszakában, hiszen korábban boxolóként is megállta a helyét.

  Na de ki az a srác a belfasti Boiler Room videójában?

Na de vissza az ominózus videóhoz. A klub üzemeltetői először nem örültek annak, hogy kopasz főhősünk miatt esetleg negatív színben tűnjön fel a szórakozóhely. Mára azonban belátták, hogy ennél jobb promót nem is kaphattak volna.

A videó hatalmas sikerét látva főhősünk Bounce by the Unce Crazy Guy néven (ezt a címet ő adta magának) elindította saját YouTube-csatornáját.  De jelen van a TikTok-on is: @wackojack013.

Forrás: [trackidblog]