Amikor a francia elektronikus zenét vizsgáljuk megkerülhetetlenül jutnak eszünkbe olyan előadók, mint a Daft Punk, Justice, Jean-Michel Jarre, Miss Kittin vagy éppen Laurent Garnier. Az elmúlt években azonban újabb arcok kavarták fel az állóvízet, ha lehet ilyet mondani az amúgy is folyamatosan pezsgő francia színtérre.

2014-et írtunk, amikor is útjára indult a Hungry Music, amit három – stílusban egymáshoz nagyon közel álló – francia producer indított el NTO, Joachim Pastor és Worakls személyében. A hazai közönség pedig abban a szerencsés helyzetben lehet, hogy a tavasz beköszöntével mindhárman ellátogatnak Magyarországra. Worakls április 16-án lesz a Cinema Hall vendége, míg N’to és Joachim Pastor május 28-án fog ugyanott fellépni. A Népligetben található intézmény nyáron költözött új helyszínére és túlzás nélkül állítható, hogy pillanatok alatt az elektronikus zenei közeg egyik legfőbb bázisává nőtte ki magát a fővárosban.

N’to (polgári nevén Anthony Favier) 1985-ben, Marseille-ben látta meg a napvilágot. 10 éves korában kezdett el gitározni. Imádta a ’70-es évek rockzenéit, de egy szép napon belefutott az Underworld ’Everything, Everything’ című albumába, és onnantól az elektronikus zene szerelmese lett. Kezdetben olyan előadók inspirálták, mint például James Holden, Extrawelt vagy Stephan Bodzin. 2008-ban jött ki az első saját megjelenése. Eddigi pályafutását több mint egy tucatnyi EP jellemzi, 2021-ben jött ki debütáló albuma az AllPoints gondozásában.

A  Versailles-i Konzervatóriumban művelődött Joachim Pastor is ugyanekkor kezdte el bontogatni szárnyait, szinte egy időben kezdték meg aktív tevékenységüket a zenei világban, ahol olyan kiadóknál jelentek meg zenéi, mint a Stil Vor Talent, a Kling Klong, a City Life, a Wasabi, a Variety Music, vagy az 1605.

Csak idő kérdése volt, hogy mikor keresztezik egymás életújtát. Ez a pont 2014-ben jött el, amikor is megalakult a Hungry Music, ami egy csapásra a francia melodikus színtér legfőbb nemzetközi zászlóshajójává vált. A mesés dallamokkal és egyben rendkívül pulzáló ütemekkel felvértezett kiadó teljes terjedelmében robbantotta be a pályafutásukat, mely során a legjelentősebb események vendégeként is számon tartjuk őket, mint a Miami Music Week, vagy az Amsterdam Dance Event.

Joachim Pastor és N’to zenei valósága egy mesés álomvilág, létrehoztak egy olyan olyan zenei atmoszférát, ami tele van érzelemmel, vibrálással és boldogsággal. Prodkciójukon keresztül a deep house-tól indulva a tech house-on át eljuthatunk vele a könnyebb techno zenékig.

Mind a ketten extended szettel, azaz hosszú játékidővel készülnek, úgyhogy bőven lesz időnk alámerülni a franiciák által prezezentált dallamvilágban. A The Project és – az idén immáron tizennyolcadik életévébe lépett – Truesounds csapatának összefogásából megvalósult eseményen Peter Makto, Davko, valamint Hiboo Live felel a megfelelő hazai körítésért.

A jegyértékesítés elkezdődött, mely során időkorlátos és időkorlátozás nélküli jegyek is beszerezhetők:

Jegyek: https://jegyl.ink/NTO-JOACHIM-PASTOR-TICKETS
Esemény: https://www.facebook.com/events/2190304324487566