Május második péntekje a misztikus 13-as szám bűvöletében a goatrance rajongói számára mindenképp szerencsésen telik majd, mivel egy igazi legenda játékának lehetünk szem-és fültanúi e jeles napon.

Tim Schuldt acid futamai jó eséllyel még az ENTER falain belülről is lemarják majd a csepeli vasmű rozsdáját! A német zseni a goatrance keményvonalas, oldalát képviseli, biográfiájában indusztriális hatású trance-ként hivatkoznak Tim művészetére, mellyel egyet tudunk érteni. Tim Schuldt nevét méltàn foglaljàk aranyba a goatrance panteonjàban, szàmos projektje: Brain Accent, Talking Souls, Mama Indica, Mono Substance maradt fent az utókornak, mint a régi vàgàsú éjszakai acidic goatrance ékköve, illetve Tim tagja volt többek közt a Four Carry Nuts és az Ushuaya formàciónak is. A német nagyàgyú frissen megjelent Retrospective cimű albuma a Suntrip records gondozásában életművének méltó összefoglalàsa és az örökzöld klasszikusok ràncfelvarràsa is egyben.

 A Lunar604 Events csapata jóvoltából májusi 13-án megrendezésre kerülő buli, illetve a Retrospective című album apropóján Metaverse és Benho összegyűjtötte Tim életművének különböző alteregói àltal megjelentetett legnagyobb dobàsait, a lista nem teljes, és szigorúan szubjektív!

Facebook event: https://bit.ly/3k0aWwV

A Nephilim Records a kompromisszummentes dark goatrance egyik legjelentősebb kiadója volt, a ’96-os Black Hole című vàlogatàson több Mono Substance-remekmű is talàlható!

Az életmű talàn legvidàmabb darabjai a Diverger nevű alteregójànak égisze alatt születtek, ez bizony trance a javàból!

A zene, amelynek taktusai örökre elkìsérik az acid goatrance rajongóit!

Az Orange Acid utàn újabb egyszerű, de nagyszerű, egyúttal hihetetlenül groovy klasszikus, sokak legnagyobb kedvence!

Zàróakkordként jöjjön egy igazi trippelős eposz, ezúttal a 2022-es verziót ajànljuk!