Subotage már több, mint 15 éve a magyar elektronikus zenei szakma oszlopos tagja, akinek nevéhez számos legendás esemény fűződik és jelentős szerepet vállal az általunk is képviselt szubkultúra közösségformálásában.
A pszichedelikus techno egyik legnagyobb magyar nagykövete a múlt hónapban jelentette be első 4 trackből álló EP-jét, – a ’Final Freedom a Boshke Beats Record gondozásában látott napvilágot.

A Recorder így jellemezte az albumot:

“Subotage új EP-je a Boshke Beats kiadónál jött ki, ami a pszichedelikus techno egyik nemzetközi nagyágyúja – vagy ahogy magukat jellemzik: „cinematic offshore dirty house meets lysergic techno”. A Final Freedom komoly, hol 4/4-es, hol tört ütemekre épül, de emellett még sok réteg szól; összetett, sötét és izgalmas történeteket elmesélő számok ezek. A táncparketten biztosan nagyot ütnek, de utóbbi jellemzőjük miatt otthoni hallgatásra is alkalmasak.”Recorder

A Final Freedom-hoz egy négyrészes animáció is készül Rebák Tamás keze által, melynek első fejezete (személyes kedvencünknek) a ’Children of Metroid’ tracknek elborult világát vizionálja.