Horvátországban már gőzerővel zajlik a nyári tengerparti fesztiválok leszervezése. Kedvenc eseményünk a németországi Time Warp szervezőinek nyári kiadása, a SONUS Fesztivál fellépőgárdája is folyamatosan bővül. A fesztivál megálmodóinak már védjegyévé vált a minőségi előadók felsorakoztatása.

Az 5 napos fesztivál további öt névvel immáron közel 60 előadóra egészült ki.

Margaret Dygas széles zenei háttérrel rendelkezik, a kísérletezés rendszerint visszaköszön produkcióiban, közben pedig a mély és dub hangzás is elengedhetetlen elemei a dj szettjeinek. A SONUS jól bevált családtagja, aki minden évben nagyot arat a rendezvényen.

The Martinez Brothers vitathatatlanul tehetséges páros, akik a dallamok és ritmusok keveréséről, remek dalválasztásukról, fegyelmezettségükről és páratlan hallásukról is ismertek. A duó további jellegzetessége, hogy hidat építenek a New York-i house zenei öröksége valamint a globalizált deep house revival között. Maratoni szettjeikkel évről évre őrült hangulatot teremtenek a SONUS-on, ez idén sem történhet másként.

A brazil Dj és producer Lukas Ruiz, ismertebb nevén Vintage Culture a legjobb house zenékkel megpakolva érkezik a Pag-szigetre. Minden műfaji határt átlépve, szettjei tele vannak érzelmekkel, narratív és dallamos horgokkal, valamint ragályos groove-okkal. Első Sonus fellépésének küldetése, hogy megmosolyogtassa az embereket és mindenki jól érezze magát zenei pozitivitásán keresztül.

 VTSS a lengyel underground klubéletből hamar kitört a nemzetközi fesztivál színpadok pultjaira. Nyers energiát közvetít a táncparkettre, ilyenkor közönsége beleveti magát a kemény techno intenzív hangzásvilágába. Manapság csakis az energiára összpontosít a legtisztább formájában. A techno, acid, EBM és hardcore történetét és újjászületését egyaránt érintő VTSS dj szettek a műfajok keveredésének magasfokú reprodukciója.

A fent felsorolt előadók olyan grandiózus szereplőgárdához csatlakoztak, mint Adriatique, Amelie Lens, ANNA, Ben Klock, Black Coffee, DaxJ, Dixon, Fjaak, I Hate Models, IMOGEN, Kink-live, Loco Dice, Patrick Topping, Richie Hawtin, Sven Vath és még sorolhatnánk, de helyette inkább megmutatjuk, hiszen a jelenkori house és techno szcéna legfrissebb, legtrendibb és legendás művészei mind felsorakoznak.

Aki tervezgeti az eseményt, ne késlekedjen a jegyvásárlással, ugyanis már a harmadik körös jegyek is elfogytak és a B My Lake elmaradásának bejelentése óta nagyon megnőtt az érdeklődés hazánkban a SONUS iránt!

Jegyek és további info:

https://www.sonus-festival.com/

Sonus Festival Group Hungary