A Mainground Music idén  ünnepli fennállásának tíz éves évfordulóját. A kerek évfordulót pedig illik megünnepelni, ez lesz Belocca kiadójának a második bulija. Az elsőt még januárban rendezték és akkora sikere lett, hogy nem férhetett kétség a folytatáshoz. Így aztán érdemes belevésni a naptárba: május 20-án új helyszínen találkozunk, a techno természetes élőhelyének számító hamisítatlan indrustrial környezetben, a Csepel Művekben található ENTER-ben!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Belocca (@djbelocca) által megosztott bejegyzés

Belocca személyében üdvözölhetjük hazánk egyik legsikeresebb DJ / producerét. Nem sokan mondhatják el magukról ugyanis, hogy milliós hallgatottságot érjenek el zenéi Spotify-on. De fellépett már Dél-Koreában az Ultra Resistance-en, Carl Cox pedig rendszeresen játssza a zenéit. De szerzeményei ugyanúgy megtalálhatók töbek között Richie Hawtin, Adam Beyer, UMEK, vagy éppen Marco Bailey lemezestáskájában, amik saját kiadójának, a Mainground Music gondozásában látnak napvilágot.

Belocca számára különösen örvendetes, hogy a zenéit nem csak underground előadók, hanem szélesebb körben akár mainstreamebb vonalon is tudják játszani. Ennek oka, hogy nem csinál sötét zenéket, inkább mondaná színesebbnek azokat és ezáltal szélesebb palettán mozognak. Innen ered saját kiadójának neve is, ami a mainstream és az underground szó összeolvadásából született meg.

De nem csak a Mainground Music révén lesz ok az ünneplésre. Belocca is májusban ünnepli a szülinapját, ahogy Kitti Kay is, aki az elmúlt bulihoz hasonlóan ezúttal is a fellépők táborát erősíti. Ezúttal egy nemzetközi artist is érkezni fog The Rocketman személyében, aki egy holland asztronauta. Az elnevezés pedig nem túlzás, hiszen a szettjeit űrhajós szkafanderben szokta lenyonni. Egyébként ő fogja csinálni Hollandiában a Mainground Music-bulikat, amikről hamarosan többet is el fogunk árulni.

The Rocketman nagyjából egy éve kezdett el saját zenéket írni, márciusban rendezte meg első önálló show-ját, az igen komoly látványtechnikai elemeket felvonultató „The Launch” kapásból teltházzal debütált Utrecht városában. Összesen öten fognak a pult mögé állni ezen az éjszaka. Dual DeStress ismét egy energikus hybrid live szettel készül, az est bemelegítésért pedig a TechnoYoga megálmodója Sabira felel.

Esemény: https://www.facebook.com/events/637474424006372
Jegyek: https://oneticket.hu/mainground-10th-anniversary-session