Viktor Udvari aka Capeesh Society elsősorban a bandcampen robbant be a hazai és ezzel együtt a nemzetközi underground e-zenei szcénába. A (hívjuk így) microhouse, rominimal világában alkotott cuccai, a kalandozós dubtechno, experimentál kísérleti trackjei mind-mind főhősünk zseniálisan sokszínű, és kreatív alkotói vénájáról tettek tanúbizonyságot. Ennek a sokszínű tehetségnek a másik “ékköve” a CAPEESH SOCIETY alterego, ahol Viktor a “klubbosabb” jó értelemben vett nagybetűs HOUSE énjét fejezi ki.

A 2011-ben Marco Carola által életrehívott Music On több, mint egy kiadó, kétségtelenül a jelenkori elektronikus zenei szcéna egyik legerősebb brand-jének számít. Nem csak a feltörekvő tehetségek számára nyújt megjelenési lehetőséget, a Music On rendezvényeinek egyedülálló klubélményét eljuttatták már szerte a világban, Ibizától kezdve, New Yorkon át egészen Londonig. Marco Carola és a Music On olyan erős hívószó, hogy saját fesztiváljuk is van. Az Amsterdamban megrendezett kétnapos eseményen idén is a house szcéna legerősebb szereplői váltották egymást a pultban: Hot Since 82 Loco Dice, Jamie Jones, Danny Tenaglia és természetesen maga Marco Carola – hogy csak a legjelentősebbeket említsük.

Vagyis elmondhatjuk azt, hogy mindenki itt van, aki igazán számít. Éppen ezért óriási dolog, hogy egy hazai producerünk négy zenéje is felcsendült az idei Music On Festival-on: Capeesh Society aka Viktor Udvari repertorjából Richie Ahmed hármat is lejátszott, Hot Since 82 pedig egyet.

Úgy látszik lassan tényéleg beérik az a bizonyos gyümölcs. A következő szint pedig reméljük már az lesz, hogy Viktort is a fellépők között üdvözölhetjük.