Év elején írtunk legutóbb Peter Makto-ról, aki akkor rögtön két egzotikus utazással indította az esztendőt, olyan távoli országokban fellépve mint Pakisztán és Kolumbia. A lendület aztán tavasszal sem tört meg.

  Peter Makto képes beszámolója Pakisztánból

Húsvét idején ugyanis Peter Makto zenéitől volt hangos Amsterdam, Hernan Catteneo egy, Nick Warren pedig két szerzeményét is lejátszotta. A videóban szereplő „Hybrid life” nyáron fog megjelenni a „The SoundGarden” gondozásában, ami Nick saját kiadója. A track érdekessége, hogy a napjainkra oly jellemző és trendi két hangzásvilágot, az organic és a melodic house-t ötvözi egymással.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Makto (@petermakto) által megosztott bejegyzés

Hernan Cattaneo nem csak Amsterdamban tolta a „Biscaya 2022” originalját, hanem a nemrégiben megartott akváriumos all night long szettje alatt is. Ez egy igazi főműsoridős bomba a melodic vonalon, amit manapság szinte az összes szettjébe bele szokott csempészni az argentín legenda.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Makto (@petermakto) által megosztott bejegyzés

Peter Makto mindig is abban hitt, miszerint a siker egyik kulcsa a változatosságban keresendő. Éppen ezért ő maga sem egy kaptafára gyártja a zenéit, júniusban egy classic deep house hangzással átitatott szerzeménye fog megjelenni a legendás Cevin Fischer kiadójánál.

Néhány nappal ezelőtt pedig – első magyarként – ő készíthette el az „A house music with love / HMWL podcast” sorozatának legújabb epizódját, ami már a 300. megjelenés felett jár.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Import Tracks (@importtracks) által megosztott bejegyzés

Jövő héten pedig egy ízig-vérig vérpezsdítő disco megjelenéssel fogja indítani a nyarat saját kiadójának, a Truesounds Music égisze alatt. De nem csak az új zenék miatt zajos ez az időszak Peter Makto számára. Vasárnap Ibizára utazik.

És a nyár igazából még el sem kezdődött…