Második alkalommal zenélt hazai DJ a HÖR adásában (*). A csempékkel díszített apró berlini stúdióban rengetegen megfordultak már az elmúlt lassan három évben, mióta elindult az adás, ami hétfőtől péntekig, 16 és 22 óra között látható, illetve hallható.

Menishu volt az első magyar DJ, aki a hazai szcénát képviselve lehetőséget kapott még tavaly novemberben. Szinte napra pontosan fél évvel később pedig a budapesti underground egy újabb képviselője mutathatta meg a tudását Technokool személyében.

  Magyar DJ fog zenélni a HÖR csütörtöki adásában!

Technokool 2017-ben kezdett el DJ-zni, egy évvel később indította el saját klubestjét, a NoFear-t. Fellépett szinte az összes jelentős fővárosi helyszínen, mint például a Lärm, Toldi, Ambient Bár, Fészek, Premier Club, Arzenál, Telep, Központ, Bródy Studios, Secretroom, Pontoon, Szimpla, és a Flashback. Olyan nemzetközi DJ-kel osztozott már a pulton, mint például Inhalt der Nacht, Under Black Helmet, Emmanuel, Ciarra Black, vagy éppen Dj Gigola.

Szettjei mindig okozhatnak meglepetést, a 90-es évek rave kultúrájából, a korszak szélsőségeiből merít ihletet. Zenéjében a nyers techno ütemek keverednek némi trance-szel és acid-del megfűszerezve A hétköznapokban pedig leginkább a Paulay Ede utcában találkozhatunk vele, ő viszi ugyanis az egyik legismertebb budapesti vintage ruha üzletet, az Antifactory Vintage Shop-ot. 

UI: A kommentszekciót olvasva pedig kiderült (persze lehet másnak ez már nem újdonság), hogy a Youtube „getbakedtonight” nevű felhasználója – aki a HÖR mixeinek tracklistfelelőse – történetesen magyar.

(*) Reka Zalan már számos alkalommal feltűnt a HÖR adásában. Ő édesapja révén magyar származású, viszont már Németországban született, de nem áll kapcsolatban a hazai szcénával.