Shaquille O’Neil nevére valószínűleg még azok is jől emlékeznek, akik csak felületesen, vagy még annyira sem követik az észak-amerikai kosárlabdaliga történéseit. A 217 centis óriás az NBA egyik legszerethetőbb figurája volt már játékoskorában is. Visszavonulása óta is folyamatosan a középpontban van, 2014-ben pedig mi is megírtuk, hogy DJ-nek állt.

DJ Diesel a zeneiparban is a csúcsra szeretne törni. Ő volt az idei Electric Daisey Carnival egyik legjobban várt fellépője. A Las Vegasban megrendezett három napos seregszemle az egyik legjelentősebb elektronikus zenei eseménynek számít az Egyesült Államokban. Olyan nevek pörgették idén a lemezeket, mint például deadmau5, Eric Prydz, Charlotte de Witte, Armin van Buuren, Adam Beyer, Nora En Pure, Anfisa Letyago, DJ Snake, Richie Hawtin, Timmy Trumpet, Fisher és még sokan mások.

DJ DIesel rögtön az első napon lépett fel, fél 2-kor állt a pult mögé. Igazán eklektikus szettet tolt, hiszen dubstepet, trapet és még egy kis psytrance-t is játszott. Egy igazi showman, aki remekül érzi, hogy mi kell a mainstream közönségnek. Mondjuk azért az figyelemreméltó, hogy fél percenként pattint fel új zenét. Igaz fülest egyszer sem látok rajta és azt sem mutatja a kamera, ahogy a lemezjátszókat kezeli. Szóval simán lehet az is, hogy ez egy előre rögzített szett volt, de igazából talán mindegy is.

DJ Diesel aka Shaquille O’Neil egy órás produkcióját teljes egészében vissza lehet nézni, illetve hallgatni.

Forrás: |Weraveyou]