Találkozó újra az elektronikus kertben? Végre!

A 2019-ben először megrendezésre kerülő Electric Garden minden túlzás nélkül egy csapásra vált a kastélybulik első számú képviselőjévé Magyarországon és 2020-ban, a covid első hullámának nehézségei ellenére másodszorra is teltházas közönséggel írta tovább az egyébként is nagy múltú Festetics-kastély történelmét.

Ezt követően viszont tavaly ilyenkor még javában ment a tanakodás, majd végül az az eredmény született, hogy a koronavírus diktálta szabályozások miatt az Electric Garden szervezői lemondták a Keszthely legszebb udvarára szervezett eseményt. Pedig már akkor is két napos, impozáns programra számíthattak az elektronikus zene kedvelői, de ez 2021-ben nem valósulhatott meg.

2022 viszont azt a változást hozta, hogy minden korlátozás eltűnt, így az Electric Garden is nagy örömmel jelentette be, hogy idén nincs megállás, a 2019-es és 2020-as, egy napos szabadtéri bulikat követően 2022-ben két naposra bővülve valósul meg Keszthely kiemelkedő nyári eseménye.

Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a szervezők álma, hogy az indulást követően egy igazi fesztivállá váljon az Electric Garden, most megvalósul! Ráadásul mindez olyan körülmények között jöhet létre, ami továbbra is kiemelkedő minőségűnek számít a hazai rendezvénypalettáról.

Gondolunk itt mindjárt arra, hogy a pazar Festetics-kastély udvara már a paradicsomi helyszínt biztosítja, a Balaton közelsége ezt tovább mélyíti, és akkor még nem is beszéltünk azokról a fellépőkről, akiknek sorát mindjárt a vendégek bejelentésével kezdték az izraeli Guy J és a holland Egbert személyében.

A fellépők további sorából hazai fellépők köszönnek vissza Metha, Peter Makto, Slam Jr., a Secret Factory, Mirmur, Dubacticut, Lenny Lenoks és a Push’N’Ball páros személyében. Ezzel a szép kerek 10-es fellépői gárdával július 15-17. között bulizhatunk együtt a keszthelyi Festetics birtokon, ahol mind két nap már a napfényes délutántól, egészen hajnal 4 óráig merülhetünk el az elektronikus zenék áramlatában.

A tavalyi kényszerszünet alatt rengetegen türelmesen várták, hogy idén beválthassák jegyüket az Electric Garden-re, amit meg is tehet bárki, hiszen a tavaly váltott jegyek idén is felhasználhatók, minden további különbözet megfizetése nélkül. Aki pedig még nem vett jegyet, az megteheti a OneTicket jegyoldalán, akár napijegy vagy két napos bérlet formájában. 

Az Electric Garden történelmében biztosan, de a 2022-es elektronikus zenei nyárban is az egyik legjobb program lesz ez a két nap. Pénteken Guy J, szombaton Egbert főszereplésével, naplementés szettektől egészen pirkadatig, Keszthely legszebb udvarán, a szabad ég alatt, a Balaton friss levegőjén. Ezért érdemes lesz ezt a jól megkomponált programot választani!