A Club der Visionäre a német főváros egyik legnépszerűbb klubja, amit minden Berlinbe látogató partyarcnak minimum egyszer látnia kell az életben. A legendás afterjairól elhíresült hely a minimal zenei műfaj melegágya, olyan előadók tradicionális fellépőhelye, mint Ricardo Villalobos, Sonja Moonear, Dana Ruh, Margaret Dygas, vagy éppen Luciano. Néhány évvel ezelőtt mi is ellátogattunk ide, az erről szóló beszámolót az alábbi linken olvashatod:

  Berlin Calling 18 – Club der Visionäre

A Zero Logistics által hostolt mai esemény is igen erős fellépőgárdát vonultat fel annak ellenére is, hogy a buli már délután 3-kor, azaz néhány perccel ezelőtt vette kezdetét. Pedig nincs ma semmilyen ünnep, arrafelé ilyen egy sima hétköznap.

A mai nap folyamán Andy Kowles, Dorian Paic és Franko Cinelli fog a pult mögé állni. A fellépők listáját – nagy büszkeségünkre és már nem először – egy hazai szereplő, Jaffa Surfa teszi teljessé.

Nem ő az egyetlen magyar, akit az elmúlt napokban élben hallhatott a berlini közönség. Paralich május 31-én az ÆDEN, LAU június 5-én pedig a Mensch Meier közönségét táncoltatta meg. Csak így tovább!

Borítókép: Jaffa Surfa FB