Két éves kényszerszünet után tér vissza Csehország és Szlovákia legnagyobb fesztiválja, a Beats for Love! A 2019-es rendezvényre négy nap alatt mintegy 150 ezren látogattak ki. szervezők külföldi sztárfellépők sokaságát jelentették már be, a fesztivál történetének eddigi legerősebb line upját hozták össze idén! Több, mint 400 zenész fog fellépni a világ minden tájáról az ostravai Dolni Vitkovice-ben, ami korábban bányaként üzemelt.

A július 1-5. között megrendezésre kerülő fesztivál érdekessége, hogy az elektronikus zene összes alfaja bemutatásra kerül, a mainstream stílusoktól kezdve az underground ágazatokig. Az idei év legerősebb fellépője a holland trance legenda, Armin Van Buuren lesz. A populáris irányzatokat Alan Walker, Timmy Trumpet, Lost Frequencies és Alle Farben fogja képviselni. Lesz drum and bass (Andy C, Wilkinson, Sub Focues, Modestep, Camo & Krooked), psy trance (Vini Vici), hip hop (Dope D.O.D.), breakbeat (Plump DJs), hardcore vagy éppen reggae. Techno vonalon pedig többek között Matador, The Advent, Perc, Ben Sims, Fernanda Martins és Spektre is tiszteletét teszi. A többi színpadon több mint 70 külföldi előadót látnak vendégül.

Több hazai DJ is színesíti a line upot: techno vonalat Sanfranciscobeat, a trance képviseletében Myon érkezik, míg a tört ütemeket Beatman & Ludmilla fogja képviselni.

Esemény: https://www.facebook.com/events/364265787611572