2021-ben az Omszk-i Wakeboard centrum területén egy szűkebb baráti körnek tesztjelleggel rendezett open air party annyira jól sikerült, hogy a szervezők idén szerettek volna mégjobban kedveskedni az ott jelen levő társaságnak. Így jött az ötlet, hogy idén meghívják Jimmy Van M-et és Erich von Kollart.

Jimmy Van M aligha szorul különösebb bemutatásra, pályafutása több mint két évtizedet ölel fel. Kiadványai elsősorban a John Digweed által menedzselt Bedrock, vagy Guy Mantzur Plattenbank nevű kiadójának termékei. Noha az utóbbi időben nem igazán volt aktív a stúdióban, legutolsó kislemeze 2018-ban látott napvilágot. Mégis az ő nevéhez köthető a sokak által csak “minden idők legjobb mixlemezének” tartott Bedrock: Compiled And Mixed By Jimmy Van M, amely idén már az USA-ban is nagykorúnak számítana.

Ezidő alatt többször is járt már hazánkban, legutóbb 2017-ben mégpedig egy Global Underground parti keretein belül. Az esemény a pesti belvárosban, a korábbi Cinema Hallban került megrendezésre. De fellépett korábban Győrben és Kiskunhalason, sőt a budapesti agglomeráció keleti részén, Mendén is. Júliusban pedig a fővárostól északra, Budakalász szomszédságában látják vendégül őt az esemény szervezői.

Erich von Kollar pályafutása mint DJ nagyjából másfél évtizedre tekint vissza, ezidő alatt producerré is avanzsált, valamint saját kiadót indított, amely azóta is elég szép sikerekkel büszkélkedhet. A Proton rádió berkein belül saját rádió-showja van, valamint egyre több hazai rendezvényen találkozhatunk a nevével. Szerénységet mindvégig megőrizve bárki után kell is a pultba lépnie, szinte biztosan megállja a helyét, izgalmas és érdekes szettekkel készülve tartja fenn a közönség folyamatos figyelmét és érdeklődését.

A z Eclectica páros kisebb-nagyobb megszakításokkal ugyan, de több mint két évtizede a hazai elektronikus zenei élet szereplői. Nem igazán követnek egy irányt sem, a downtempotól a dallamosabb deep és enyhébb technoig repertoárjukban szinten minden megtalálható. Erről a tavaly februárban megjelenő 3mpora című nagylemezt meghallgatva mi meggyőződhettünk.

Az Omszki Wakeboard Centrum Budakalászon található, az Omszk-i tó partján, mely ideális vízi sportokra és pihenésre egyaránt. A lokáció tökéletes egy naplementés, könnyed kikapcsolódásra, ahol a zene mellett ki lehet próbálni a saját, főleg streetfood-ra épülő konyhát és a bár finom koktéljait egyaránt. A buli létszáma limitált, a helyszínre mindössze 300 fő válthatja meg a jegyét.

Esemény: https://www.facebook.com/events/586771706202807
Jegyek: https://cooltix.hu/event/6291fc2fb94816166665c736