Javában tombol a nyár, a korlátozások feloldása után teljes gőzzel beindult a szabadtéri szezon. Június 5-én két éves szünet után rendezték meg újra az Ikrek buliját a Cruisin fedélzetén.

Az esemény apropóját a Truesounds Musicon belüli születésnapok jelentik. Peter Makto és Gregory S itt ünneplik fiatalosan az idő múlását. Ez ez emelkedett, ünnepibb hangulat pedig mindig erősen érezhető, nagyon különleges hangulat uralkodik ezeken a bulikon. A jegyeket pillanatok alatt elkapkodták, 2022 egyik legjobb hangulatú külföldi mentes buliját előre lehetett borítékolni.

A line up Peter Makto elképzelése alapján állt össze. Tibor Dragan kellemes és ringatózó organic nyitánya után egymásra épültek a szettek és lettek egyre határozottabbak az ütemek.

Forkt House csemege szettje után Moonline kormányozta a hajót már a dallamosabb zenékkel a szulinapos elé aki 2 órán keresztül egy a rá jellemző változatos ám, de szigorú szettel ajándékozta meg a szeretett közönségét. A hála nem is maradt el, folyamatos sikítás és tombolás jellemezte az egész bulit. A naplemente progresszív felelőse Gregory S volt aki, egyre magasabbra tette az idei Ikrek Cruisin Party mércéjèt.

A záró szett egy csodás b2b volt Davko és Justrice között, ahol pár embernél még az örömkönnyek is legördültek. A jó hír pedig az, hogy ennek a zenei utazásnak a teljes hanganyaga elérhető! A TSapat üzeni, hogy hatalmas köszönet a jelenlétért azoknak akik ott voltak és utólag hála minden egyes hallgatásért a SoundCloudon! #patsi