Tombol a nyár, megkezdődött a fesztiválszezon, de klubestekből sem szenvedünk hiányt. Szombaton például rögtön két esemény is lesz egymás után a Cinema Hall-ban. A napali bulin Lee Burridge fog a pult mögé állni, az éjszakai folytatás alkalmából pedig a holland Alex O’Rion és az argentín Fernando Ferreyra lesz a sztárvendég! Egyikük régi jó ismerősként érkezik, a másik viszont most fog debütálni a hazai közönség előtt.

Alex O’Rion 14 évesen kezdett el a zenével foglalkozni. Olyan előadók inspirálták, mint Sasha, Nick Warren és John Digweed. Bár első fellépése egy trance bulihoz köthető, ő mégis hamar rájött, hogy a mély, progresszív house az igazi szenvedélye. Jól választott, ugyanis napjainkra több, mint 150 saját zenéje jelent meg a Beatporton, olyan nagy nevek által szupportálva, mint Hernán Cattáneo, Nick Warren, Guy J, Cid Inc, Eelke Kleijn, Guy Mantzur vagy éppen Quivver.

2018-ban jelent meg debütáló EP-je a Hernan Cattaneo által vezetett Sudbeat gondozásában, amit még kettő másik is követett ugyanebben az évben. Egy évvel később a Nick Warren-féle HOPE is kiadta a zenéit, „Timeless” című szerzeménye a Beatport Top 10-es listájában landolt.

A produceri sikerekkel egyenes arányban lett egyre sűrűbb a naptára is. Játszott a Sudbeat’s Showcase-en az amszterdami Westergasfabriekben, fellépett az ADE ideje alatt is, játszott a németországi Nature One Fesztiválon, a londoni Ministry Of Sound és Ibizán, az Es Paradis-ben, hogy csak a legjelentősebbeket említsük.

Míg Alex O’Rion az új generációt képviseli, Fernando Ferreyra személyében egy régi ismerőst köszönthetünk újra a pultban, hiszen 2017 óta (akkor hagyta el először a dél-amerikai kontinenst) számos alkalommal zenélt Magyarországon, hamar belopva magát a hazai közönség szívébe. Hernan mester honfitársa, a Frisky rádió Dreamers műsorának megálmodója, aki még ma is Argentínában él. Old school progressive house zenéje DJ-ként is producerként is teljes mértékben áthatolja a testet és a lelket. Olyan nagynevű kiadóknál mutathatta meg kivételes tehetségét, mint például Classound Recordings, Frisky Records, Balkan Connection South America, Bellarine Records, Mistique, Lowbit Records, Soundteller Records és Movement Records.

A hazai körítésről a Hunter – Kühl – Rich – Christian Gainer – Viktor Bondar ötösfogat gondoskodik.

A buli progressive house fanok számára egyenesen kötelező!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1156384411850072
Jegyek: https://oneticket.hu/06-25-fernando-ferreyra-alex-o-rion-at-cinema-hall-7745