Sajnos külső tényezők miatt négy év után el kell hagynia szeretett otthonukat a Dunai Nyári Tábor szervezőinek és vele együtt a több 100 fesztiválozni vágyónak. Bár csak egy hónap van vissza Magyarország egyik legcsaládiasabb elektronikus zenei fesztiváljáig, a szervezők gyorsan reagáltak a kialakult helyzetre és 5 km-el arrébb, a Duna túlsó oldalán találtak egy új, tóval és fákkal körülvett meseszép helyszínt a Dunai Nyári Tábornak.

Az új helyszínről és bejelentésről készült videót itt tudjátok megtekinteni:

A videót elnézve, ha lehet ilyet írni, minden rosszban van valami jó, hiszen az eddiginél is még szebb és izgalmasabb környezetet kap a fesztivál.

Ami viszont nem változik, az az izgalmas nemzetközi és hazai fellépők. Pénteken a spanyol Enzo Leeppel találkozhattok, szombaton pedig egyenesen Berlinből érkezik hozzátok a Lyrics duó.

Az 5. Dunai Nyári Tábor július 14. és 18. között kerül megrendezésre.
Pontos helyszín: shorturl.at/diyAX

Tiszta és felszerelt táborozási lehetőség sátorral, lakóbusszal, autóval megoldott, de a közelben rengeteg vendégházat, apartmant, motelt és szállodát is találtok.

4 napos bérleteket 15 000 Ft-ért, napijegyeket pedig már 4000 Ft-tól tudtok venni a Tixa oldalán: https://tixa.hu/dunainyaritabor-2022

Fesztivál hivatalos eseményét itt találjátok: https://www.facebook.com/events/1003161546897367

Jelöld Te is vissza, ha ott leszel. Mi biztos nem fogjuk idén sem kihagyni. Ne maradj le az év egyik legbarátságosabb, dunaparti techno és house fesztiváljáról.

Tavalyi Tábor aftermovie-ját itt találjátok: https://www.facebook.com/dunainyaritabor/videos/?ref=page_internal

A Táborban készült képeket pedig itt: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4447141288667998&type=3

És itt: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4169302609785202&type=3

További információk a Tábor hivatalos weboldalán található:  https://dunainyaritabor.hu/